Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveći lanac craft pekara

Dobra vijest: Otvoren Bread club na Britancu – to im je peta poslovnica u Zagrebu!

Promo
01.03.2023.
u 08:37

Jedna od najpoznatijih zagrebačkih craft pekarnica Bread Club otvorena je na petoj lokaciji, na adresi Britanski trg 9. Nakon što je njihova prva lokacija na Trešnjevci bila jedan od pokretača trendova i stvaranja zagrebačke scene ljubitelja sourdough kruha, počeli su sa širenjem poslovanja i na druge gradske kvartove.

Zagrebački Britanski trg upravo je dobio poslovnicu Bread Cluba, zagrebačke pekare koja je među prvima počela raditi isključivo sa sourdough tijestom. Tako je Zagreb pored Trakošćanske, Vlaške, Bukovačke i Horvaćanske bogatiji i za poslovnicu na Britancu. Bread Club je odmah po otvaranju svoje prve poslovnice na Trešnjevci stvorio vjernu zajednicu, a kupci su odmah prepoznali kvalitetu i ljubav koju ekipa koja stoji iza Bread Cluba ulaže u svaki proizvod.

Foto: Arena Hospitality Group

– Veseli nas svaka nova lokacija koju otvorimo, krenuli smo s Trešnjevke, iz malog pogona koji je ujedno bio i prodajno mjesto. Tu smo jako puno naučili o navikama naših kupaca, jer smo konstantno bili u direktnom doticaju s njima. U međuvremenu smo narasli i proizvodnju smo dislocirali, tako da smo sada u proizvodnom prostoru većem od 800m2, iz kojeg snabdjevamo sva prodajna mjesta koja imamo. Trenutno smo u potrazi za novim lokacijama za daljnje širenje, kako bismo bili dostupniji što širem krugu naših kupaca – rekla je jedna od suvlasnika Bread Cluba, Anamaria Palić.

Foto: Arena Hospitality Group

Pored mirisa kruha i focaccie, Britanskim trgom će se od sada širiti i miris kroasana, cruffina i glasovite pizze za koju je Bread Club tim nedavno dobio srebrnu medalju na Svjetskoj olimpijadi pekarstva i još mnoštva proizvoda koji odmah postaju hit na društvenim mrežama. Bread Club je brend proizišao iz ljubavi prema pekarstvu, koju oni svakodnevno šire sa svojim posjetiteljima, a od danas i na lokaciji Britanski trg 9.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije