Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dobit ćete 10 kg novih mišića u mjesec dana zahvaljujući ovoj formuli...

mišići
Foto: Shutterstock
1/10
PR
Autor
PR članak
25.11.2015.
u 08:15

Najnovije otkriće nutricionista i stručnjaka za sportsku medicinu iznenadilo je svijet sportaša i bodybuildera. Zašto? Jer omogućava brzo i lako sagorijevanje masti, izgradnju 10 kg mišića i dobivanje muške figure.

- Nikada tako nešto nisam preživio! Nakon 2 tjedna mislio sam da će moji mišići izaći kroz kožu! I svakodnevno sam dobivao energiju - iskren je 31-godišnji Robert Mighty, komandos elitnog odjela Navy Seals.

Američki vojnik je jedan od više od 47 tisuća muškaraca diljem svijeta koji koriste otkriće švicarskih znanstvenika. Učinci su vidljivi već nakon 2 tjedna uporabe, zbog čega komandosi i sportaši govore čak o "mišićnoj pumpi" i "uništavanju masnoća".

Prvi učinci već nakon 2 tjedna

Za inovativnu formulu za brz rast mišića treba zahvaliti genetičarima, nutricionistima i stručnjacima sportske medicine iz Instituta za Ishranu i Metabolizam u Zurichu (Švicarska). - Zahvaljujući našoj metodi dobivanje muške figure je sada svakome dostupno. Ona gradi mišiće brzo, bez mučnih vježbi i komplicirane ishrane i zbog toga je ovako popularna - komentiraju znanstvenici.

Pa, kako djeluje metoda koja omogućava dobivanje 10 kg isklesanih i dobro vidljivih mišića? U prvoj fazi se naglo ubrzava metabolizam i šire krvne žile. Tako neophodne energetske tvari dolaze do mišićnih stanica, što stimulira proces obnove i rasta.

U drugoj fazi glavni sastojak tretmana mijenja višak masnog tkiva u nove mišiće, koji se počinju pojavljivati već nakon 2 tjedna. U trećem koraku, formula oblikuje - dodatno povećava dobivene mišiće i sagorijeva višak masti. Zbog toga se muskulatura odlično vidi, dugo nakon završetka tretmana. Tako u 3 etape djeluje švicarska metoda. A koji je glavni sastojak?

100% sigurnosti

Nakon mnogih komparativnih studija, istraživači su otkrili da se muška figura najbrže može steći zahvaljujući AAKG. To je alfa-ketoglutarat, odnosno 100% prirodna supstanca, u žargonu bodybuildera i sportaša nazvana i "poboljšan L-arginin" i "graditelj proteina". L-arginin je aminokiselina od temeljne važnosti za izgradnju mišića, snage i izdržljivosti.

- Djelovanje AAKG je natprosječno i višestruko. Uporaba ovog koncentriranog L-arginina umanjuje masno tkivo i stimulira rast mišića. To je kao gas papučica, koju stišćemo kada želimo voziti dosta brže - slikovito tumači dr Frank Meister, direktor Instituta za Ishranu i Metabolizam. Stručnjak napominje da su kapsule s AAKG 100% sigurne po zdravlje, zbog svoje prirodne recepture.

Ipak, to nisu sva otkrivena svojstva AAKG. Osim toga, još i eliminira iz organizma toksine i taloge, pomaže pravilnu cirkulaciju, a u mnogim slučajevima poboljšava seksualne sposobnosti.

Niža cijena samo danas

- Ovaj preparat je bez konkurencije. Siguran, nadopunjuje energiju i gradi i oblikuje mišiće bez teretane - kaže Robert Mighty, komandos Navy Seals.

Od nedavno su kapsule s AAKG dostupne i u Hrvatskoj, gdje su sve popularnije (ranije su se dokazale u SAD, Švicarskoj, Italiji, Njemačkoj i td). Zbog svoje znanstveno potvrđene učinkovitosti preporučuju se muškarcima koji žele brže i lakše dobiti mišićnu masu, a pritom se i osloboditi viška masnog tkiva.

Proizvođač je pripremio specijalnu ponudu na internetu. Samo danas su kapsule s AAKG dostupne po nižoj cijeni - više detalja na temu djelovanja nakon klika na link niže.

Kliknite ovdje kako biste dobili 10 kg novih mišića u mjesec dana

Želite prijaviti greške?