Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisni savjeti

Dnevna 10-minutna rutina za održavanje vašeg doma urednim: Uključuje izvrstan trik za pranje rublja!

Tik Tok
07.10.2023.
u 14:17

Tiktokerica koja je podijelila savjete tvrdi da ćete se osjećati bolje kada se probudite

Često je teško uvjeriti se da pospremite kuću nakon cijelog radnog dana ili beskrajnih obaveza. No, prema riječima jedne sedamdesetogodišnjakinje, postoji brza 10-minutna rutina koja će, ako je ispunite svaku noć, značiti da ćete se uvijek probuditi 'korak ispred', piše The Sun.

Babs. koja objavljuje na TikToku kao @BrunchWithBabs, sebe opisuje kao "svačiju baku", dijeleći svoje jednostavne životne trikove i lekcije sa svojih 3,9 milijuna pratitelja. U nedavnoj snimci rekla je gledateljima: "Prije nego što odete u krevet, učinite ove tri stvari i vaš život više nikada neće biti isti." Babsin prvi zgodan savjet je da biste svake večeri trebali "provjeriti je li vaš sudoper čist od prljavog posuđa". "Osjetit ćete razliku kad se probudite", obećava ona.

@brunchwithbabs BABS’ BOOTCAMP: NIGHTTIME ROUTINE. Here are 3 things I do each night to keep a level of peace to my house and ensure I wake up with one foot forward. 🍽1 Make sure the sink is clear. If the sink is clear, then the dishwasher is loaded and can run so you will have clean dishes in the morning. Who wants to wake up to a sink full of dirty dishes? 🧺2 Throw in a load a laundry and set the washer to the delay setting (if you have one) so the wash can run early in the morning so you can wake up to clean clothes, ready for drying. I always say…a load a day keeps the piles away. ⏱3 Write down the three top priority “to-do’s” for tomorrow. By getting these priorities out of your head and committed to paper, you can rest easy knowing what you need to tackle tomorrow. XO Babs #lifelessons ♬ original sound - everyone’s grandmother

“Kakav miran način za postavljanje tona dana.” Njezina druga preporuka je da prije spavanja perilicu rublja postavite na ciklus s odgođenim startom. "Postavila sam svoj ciklus odgode na osam sati", objašnjava Babs dok pokazuje na svom uređaju, "tako da znam da će se pokrenuti u 5 ujutro. Ustajem u 6 ujutro, a odjeća ide ravno u sušilicu”, objašnjava ona. "Nikad više nećete zaboraviti mokru, smrdljivu odjeću u perilici, a vaša će rutina pranja rublja biti pod kontrolom."

Njezina posljednja pouka je da svake večeri nakon što legnete u krevet, "zapišite svoje tri glavne stvari koje želite postići sljedeći dan. "Svi mi imamo popise obaveza duge kilometar i pol", Babs govori gledateljima. "Umjesto da ležite budni cijelu noć, razmišljajući o rasporedu za sljedeći dan, dobro ćete se naspavati znajući da su vam prioriteti postavljeni. Dovršite praktičnu rutinu svake večeri, i vaš život više nikada neće biti isti", savjetovala je.

Korisnici su hrlili u komentare kako bi ocijenili Babsine savjete, a jedan je potvrdio da njezin režim "čini razliku". "Kakav ste vi anđeo", napisao je drugi. "Ovo mi je trebalo." No neki nisu baš bili sigurni da će imati dovoljno izdržljivosti za obavljanje zadataka nakon cijelog radnog dana, a jedan se našalio: “Pokušavam, ali praktički sam u suzama pokušavajući preživjeti do kraja dana.” 

Stručnjakinja podijelila recept za otopinu koja prašinu drži dalje od namještaja i do mjesec dana

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije