Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vole zajedno snimati videe

Djevojka tvrdi da njezina majka izgleda kao da joj je sestra: ‘Između nas su 23 godine razlike!'

Tik Tok
21.06.2023.
u 13:30

Tvrde da korisnici društvenih mreža često ne znaju koja je koja

Kći je otkrila da joj mama izgleda toliko mlado da ljudi misle da su sestre. U videu, veseli duo odgovarao je na pitanja koja im često postavljaju zbog maminog mladolikog izgleda, piše The Sun.

U isječku na svom računu @lobadakuma rekle su: “Pitanja koja nam postavljaju u javnosti. “Jeste li vi sestre?" "Ne, mama i kćer. “Kolika je razlika u godinama? "23 godine." “Koliko ste obje visoke?" "177 i 180 centimetara." "Odakle ste? Ukrajina.” Mnogi su bili iznenađeni koliko slično izgledaju i htjeli su znati mamine 'tajne ljepote'. Jedan je korisnik napisao: "Tko je mama, a tko kćer?" Drugi je komentirao: "Vrlo ste lijepe obje."Treći je komentirao: "Tko je tko?"

@lobadakuma We get these questions asked too many times 😅🧡 @masha #qanda #mumanddaughter #fyp ♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read

Mama je s vremenom prikupila veliki broj pratitelja zahvaljujući svojim zabavnim videima. Na jednom je pozirala u hlačama sa šljokicama i kratkom topu uz riječi: “Život počinje u 40-ima. 40 je novih 20." Mama i kći stalno su zajedno, zajedno rade razne zabavne stvari, a sve to i dokumentiraju u videima.

Zanimljivo je da se čak često i slično odijevaju, tako da je ponekad zaista teško raspoznati jesu li majka i kći ili možda sestre.. Naime, kako su napisale u TikToku, majka ima 41 godinu, a kći 18, no ta razlika, kako tvrde brojni korisnici, a i one same, djeluje puno manje. Majka osim nje ima i još jednu manju kći, a i ona se s njima često pojavljuje u videima.

S 14 godina izgledala je kao sredovječna žena? 'Sada imam 22 i izgledam mlađe nego prije!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije