Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ili pješčanog sata

Djevojka se pohvalila na TikToku: 'Obožavam svoje tijelo u obliku bočice Coca Cole!'

TikTok@madchristiana
16.02.2023.
u 13:30

Tijelo u obliku boce Coca Cole ili obliku pješčanog sata karakteriziraju proporcionalne dimenzije gornjeg i donjeg dijela, s jasno istaknutim tanjim strukom.

TikTok korisnica Madison na svom se računu @madchristiana pohvalila kako ima 'savršeno građeno tijelo', u obliku, kako kaže,  legendarne bočice Coca Cole napravljene tako da podsjeća na tijelo žene.

Dok se pripremala za izlaza,k Madison je uz glazbu pokazala kako izgleda njena rutina spremanja, a pratitelje je mahom oduševio njezin izgled.

"Tijelo u obliku boce Cole...", napisala je plavuša uz svoj video, aludirajući na svoju figuru pješčanog sata.

Tijelo u obliku boce Coca Cole ili obliku pješčanog sata karakteriziraju proporcionalne dimenzije gornjeg i donjeg dijela, s jasno istaknutim tanjim strukom.

U svom videu Madison je odjevena u ležernu sportsku kombinaciju s kratkom 'tenis' suknjicom, crnim 'crop' topićem i visokim bijelih tenisicama, dok gledajući direktno u kameru samouvjereno pozira pred ogledalom...

@madchristiana Body shaped like a coke bottle #confident #happy #cokebottle #walk #foryou #positive #ootd ♬ original sound - Abby Rasmussen

Inače, iako je prva boca Coca Cole prodana još davne 1894. godine, tek je 1915. godine dizajnirana revolucionarna boca koja je danas svima poznata, a čiji oblik podsjeća na oblik tijela žene. Zanimljivo je i da je, popularnoj bočici usprkos, tek krajem 1920-tih prodaja Coca-Cole u bocama nadmašila prodaju točene Cole po restoranima.

"Opsjednuta sam tobom, izgledaš savršeno", poručila je Madison jedna pratiteljica.

"Kako si tako savršena?" pitala se druga.

"O moj Bože, tvoje tijelo je besprijekorno", komentirao je pratitelj, a prenosi The Sun.

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije