Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADI TO VEĆ 5 GODINA

Djevojka pokazala svoju neobičnu rutinu njege lica: 'Svaki dan se brijem!'

Tik Tok
06.06.2022.
u 07:00

Trik joj je pokazala njezina kozmetičarka i od tada to radi stalno, a kaže da njezina koža nikada nije bila bolja

Većina ljudi za lice koristi dnevne i noćne kreme, ulja, serume i maske, no  jedna je žena na Tik Toku podijelila svoju neobičnu rutinu njege koja uključuje - brijanje kože lica svaki dan. Kako piše The Sun, u videu je ispričala koje su prednosti brijanja lica, a pokazuje i kako točno koristi britvicu. 

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

- Ovaj trik naučila sam od svoje kozmetičarke i radim ga već pet godina. Brijanje lica eliminira mrtvi sloj kože i te sitne, svijetle dlačice koje svi imamo na licu. Također, omogućuje proizvodima za kožu da prodru dublje, koža je svježija, a šminka izgleda puno bolje - objasnila je u videu. 

Zatim je demonstrirala način na koji ona to radi, počevši s tim da je na potpuno suho lice nanijela nježan proizvod za njegu lica. Uzela je vrlo malo proizvoda i nanijela ga na sva područja koja je planirala brijati. Nakon toga je navlažila britvicu i počela brijati obraze u smjeru prema dolje. Upozorila je i da trebate biti oprezni ako imate akne, te da po njima ne biste trebali prelaziti britvicom. Kada je završila s brijanjem obraza, krenula je na čelo koje je također brijala prema dolje. Na kraju je samo isprala lice i dovršila svoju rutinu nanoseći kremu.

 

@jordyn_wood Reply to @carleyplotts I prefer a razor over a tiny dermaplane razor #shavingmyface #skincareroutine #skintips #shavingroutine #skincarehacks #glowingskin ♬ original sound - Jordyn Burke Wood

- Želim razjasniti da vam se dlake neće vratiti gušće i tamnije, osim ako ih niste imali i prije brijanja. Ako ste pak imali sitne, mekane dlačice, vratiti će se iste takve, tako da se za to ne morate brinuti! - zaključila je na kraju videa. 

Žirafi pomogli da ponovno hoda uz pomoć proteza: "Sretni smo da možemo pružiti stručnu pomoć i da imamo resurse!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije