Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TO ŽELJELA

Djevojka platila 4500 kn za tzv. 'ruske usne' pa požalila: 'Triput su veće nego što su trebale biti!'

Tik Tok
08.04.2022.
u 12:30

Unatoč tome što je i prije stavljala filere u usne, nikada nije doživjela tako tešku reakciju

Iako su neko vrijeme zbog loših primjera iz prakse estetski zahvati bili prilično nepopularan trend, to se zadnjih godina mijenja i na njih se; u potrazi za mladosti i ljepotom; odlučuje sve veći broj žena, ali i mladih djevojaka. Zahvati su se tako počeli nazivati 'tretmani', a jedan od najpopularnijih kod žena je povećanje usana koje, ako se radi stručno i umjereno, može izgledati dobro, no još su uvijek brojni i primjeri s katastrofalnim rezultatom.

U to se uvjerila i jedna djevojka koja je, kako kaže, skupo platila svoje filere, no ipak se razočarala.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Na TikToku je podijelila video koji je prvobitno bio namijenjen samo njenoj sestri, no ipak ga je odlučila podijeliti i svima ispričati svoje loše iskustvo, piše The Sun

- Izgledam grozno. Potrošila sam 500 funti (oko 4500 kuna) na povećanje usana, a ispalo je katastrofalno. Tako sam ljuta, nikada mi se ovako nešto nije dogodilo... - rekla je Tiktokerica u svom videu.

Unatoč tome što je filere već prije stavljala u usne, nikada još, kaže, nije na njih imala alergijsku reakciju, no sada joj je u usne ubrizgana druga vrsta filera jer je htjela takozvane 'ruske usne'. Riječ je o tretmanu kojim postiže donekle srcolik, puniji oblik, a rezultat bi trebao izgledati prirodnije jr se usne ne podižu već popunjavaju.

Tiktokerici su nakon tretmana; u kojem se inače fileri ubrizgavaju vertikalno od baze; usne natekle što je nakon nekoliko dana splasnulo, ali su i dalje bile veće nego što su trebale biti nakon tretmana, a brojni su je TikTok korisnici TikToka pokušali utješiti svojim komentarima i savjetima.

@giiimarieee1 Laugh now, cry later… $650 to look like flappy bird … #lipfiller #botched #fyp ♬ original sound - giiimarieee

- Samo stavljaj leda na to, sigurno će proći... - savjetovala je jedna pratiteljica.

- Prvi put kada sam išla na povećanje usana bile su mi triput veće nego tvoje ali su se na kraju vratile u 'normalno stanje' -napisala je druga, no neki su je i kritizirali.

- Znala si sigurno za rizike, nema sada smisla plakati... - oštro je komentirao jedan korisnik.

Najljepši proljetni prizori stižu iz Japana: Procvjetala stabla trešnje prava su atrakcija 

Ključne riječi

Komentara 8

MO
montello
14:50 08.04.2022.

Bolje ne ici nikada na plasticne operacije te filere povecanje usta grudi jer ce im.biti jos gore.

ZS
zspanco
01:03 09.04.2022.

Pa što se žališ, dobila si dvije doze gratis.

SK
skupiduša
22:27 08.04.2022.

Što je tražila, to je i dobila! Odvratne su mi te glupače sa tim nabubrenimni razvraćenim usnama, kao da su ih pčele izujedale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije