Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počelo je kao šala

Djevojka je mrzila hrkanje svog dečka dok nije na tome zaradila: ‘Postao je zvijezda!’

Tik Tok
26.04.2023.
u 12:30

Prošle je godine učitala pjesme na kojima njezin dečko hrče na Spotify, i brzo su postale popularne, stekavši pažnju među obožavateljima

Ana Malfair (26) preselila se kod svog 33-godišnjeg partnera Luisa prošle godine i sve je bilo super dok ju nije počelo nervirati njegovo glasno hrkanje i neprestano hripanje kad su počeli dijeliti krevet. No, onda je njegovo hrkanje slučajno unovčila i sada joj ne smeta toliko. Sve je počelo kada se Ana požalila svom dečku da zbog njegovog hrkanja noću ne može spavati, na što je on inzistirao da "nije tako loše", piše NY Post.

"On bi to uvijek poricao, pa sam naravno učinila ono što je očito. Snimila sam dokaz putem audio snimke jer bi video bio užasno jeziv”, rekla je Ana, koja živi u Mexico Cityju. Odlučila je nastaviti snimati, prikupivši zvukove u gotovo godinu dana “Kad sam mu [pustila] audio, mislio je da je smiješan, pa sam ga nastavila snimati kad god sam imala priliku”, dodala je. Na kraju je odlučila zamoliti nekoliko svojih prijatelja koji su glazbenici da naprave pjesme od snimaka.

@koana

Todos pueden ser artistas 🥺

♬ original sound - Ana

Prošle je godine učitala pjesme na Spotify i brzo su postale popularne, stekavši pažnju među obožavateljima koji su htjeli slušati hrkanje. Spotify račun nosi naziv "Snoring Machine", koji broji više od 16.800 slušatelja mjesečno. Najpopularniji singl je minutni klasik "Light snoring". "Iskreno, počelo je kao nešto smiješno, jer je rekao da ne hrče, a sada ih svi mogu čuti! Postao je prava zvijezda", rekla je Ana. TikTokerica je uspjela unovčiti svoj kanal, tvrdeći da je zaradila oko 32 dolara (29 eura). 

"Dobivam informacije o novostima svaki mjesec, pa sam uzbuđena što vidim kako popularnost raste!" rekla je. Podijelila je detalje svog Spotify kanala u TikTok isječku koji je ovaj mjesec prešao 9 milijuna pregleda. U videu je napisala: "Svatko može biti umjetnik!"

Korisnici koji prate njezine videe na TikToku, oduševili su se njezinom idejom. "Ovo je genijalno! To ću ja napraviti s hrkanjem svoga supruga", napisala je jedna korisnica. "Zašto sam zavidna što moj dečko ne hrče'", našalila se druga korisnica. "Imaš mozak prave poslovne žene", dodala je treća. Četvrta korisnica bila je impresionarana njezinom kreativnošću. "Svaka čast na ideji, meni do nikada ne bi palo na pamet. Nasmijala si me do suza!"

'Ljudi govore da naša ljubav nije 'prava' samo zato što je supruga zgodnija od mene'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije