Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Djevojka iznenađuje društvene mreže sa svojim izgledom: 'Bez šminke izgledaš kao druga osoba'

TikTok
29.06.2021.
u 14:30

Iako se čini da neki Valerijini videi imaju jako puno filtera, Valeria tvrdi da je sve potpuno prirodno, jedino što joj šminka čini veliku razliku.

Svi znamo moć šminke i kako ona može utjecati na nečiji izgled. Ponekad transformacija čak može natjerati ljude da se pitaju je li to uopće ista osoba, a upravo se to događa kada Valeria Voronina na svojim društvenim mrežama objavi kako izgleda prije i nakon šminkanja.

Valeria na svom TikToku redovito objavljuje videe u kojima pokazuje svoje vještine šminkanja, a mnoge šokira promjena u njezinom izgledu. Ljudi je često znaju uspoređivati s Barbie i Bratz lutkama, a često je pitaju kako je uopće moguće da toliko drastično promijeni svoj izgled, kako piše The Sun.

@voronina_valeria_

Ответ пользователю @heyitsmiicch Are u sure?😏 ##transitiontrends ##transformation ##beforeandafter ##fyp ##foryou ##heymscarter ##makeup

♬ original sound - bury a friend, trytowakeup

Iako se čini da neki Valerijini videi imaju jako puno filtera, Valeria tvrdi da je sve potpuno prirodno, jedino što joj šminka čini veliku razliku.

U većini svojih videa Valeria se prvo pojavljuje bez šminke, raščupane kose i naočala s širokim okvirom. Zatim slijedi njezina transformacija poslije koje izgleda kao potpuno druga osoba s velikim trepavicama i urednom kosom.

@voronina_valeria_

##transitiontrends ##transformation ##makeup ##fyp ##foryou ##johnnydontleaveme

♬ Bust Your Knee Caps - amanda

Mnogi korisnici društvenih mreža ostaju šokirani njezinim izgledom, ali postoje i oni koji govore kako ona zavarava sve ljude oko sebe kada nosi šminku. “Šminka bi trebala biti ilegalna, ovo je prevelika promjena”, komentirao je jedan korisnik, dok se drugi nadovezao: “Kako uopće netko zna kako izgledaš bez šminke?”

Maja Šuput uživa u obiteljskom odmoru i podiže temperature fotografijama iz bazena:

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije