Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'mama tinejdžerica'

Djevojka ispričala: 'Zatrudnjela sam s 15 i 16 godina, a drugi me osuđuju zbog toga'

TikTok
02.03.2022.
u 15:22

Na društvenim mrežama često osuđuju njezine odluke i život, ali i njezino ponašanje sada

Hannah (19) kao tinejdžerica donijela je neke loše odluke te ostala trudna sa samo 15 godina te ponovno sa 16. Iako je prihvatila svoju sudbinu i sretno odgaja svoje dvoje djece, na društvenim mrežama često se bori s osudama drugih.

Tako je u jednom kratkom videu na  TikToku otkrila svoju priču, ali, kako prenosi The Sun, reakcije drugih korisnika bile su pomiješane.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6
@howdyhannahrae Yeah that’s me & what about it ? #fyp #teenmom #foryou #mombod #badb #momofboth #teenparent #momtok ♬ umm.. yeah - andrew

Međutim, nije prošlo dugo prije nego što je dobila nekoliko negativnih komentara, uključujući i ovaj koji je glasio: "Da, nemojmo normalizirati ovo. Uopće nije slatko! Dijete koje je dobilo dijete."

U drugom videu, Hannah je odlučila odgovoriti  a negativne komentare te je ispričala: "Zovem se Hannah. Znam da me ne poznaješ, ili možda poznaješ. No, prije nego što dođeš na TikTok i komentiraš na moje objave, zapitaj se kakva si ti osoba i skupi hrabrosti pa napravi profil s vlastitim imenom."

@howdyhannahrae No, but literally. My best work #fyp #boymom #teenmom #BbStyleFearlessly #SoFiBreakUpChallenge #TeamofTomorrow #raisingagentleman #foryoupage ♬ son original - —-

Ipak, njezin odgovor skupio je brojnu pozitivnu podršku u komentarima. "Normaliziranje nečega znači da se aktivno zalaže za to. Ti samo dijeliš dio svog života. Ova osoba je neznalica. Nastavi objavljivati!”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Samo naprijed! Nemoj se zamarati s nepotrebnim osobama."

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 💪👏

Komentara 1

DU
Deleted user
16:30 02.03.2022.

niste normalni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije