Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osveta je slatka?

Dečko ju je prevario pa mu se osvetila: ‘Ljudi kažu da se sramotim, ali zaslužio je to’

Facebook/Fife jammer locations
12.07.2023.
u 12:30

Objasnila je da ju je bivši varao i sramotio ju mjesecima, pa da i ona njega ima pravo osramotiti

Žena je podijelila mišljenja na društvenim mrežama nakon što se osvetila bivšem koji ju je prevario. Naime, okomila se na auto svog ljubavnog partnera u Buckhavenu, nakon što je otkrila da je bio nevjeran, piše The Sun.

Pokrila je stakla smećem i papirom sričući psovke i riječ "varalica". Seks igračke i higijenski uložak također su bili zalijepljeni za prednje vjetrobransko staklo. Ostavljena žena rekla je: "Bivši me varao. Imam ga pravo osramotiti kao što je on mene. Mjesecima me sramotio. Nikada ne bih učinila ono što je on meni."

Slike osvete objavljene su na Fife Jammer Locations, uz natpis: "Nemam pojma što se događa u Buckhavenu." I brzo su postale viralne, prikupivši više od 1000 lajkova i 500 komentara. Nekim korisnicima društvenih mreža svidjela se ova ideja jer su je prozvali "briljantnom".

Jedan je napisao: "Haha nauči budalu pameti." Druga je osoba dodala: ""I ja bih to 100% napravila.", treći je istaknuo: "Javno poniženje bez naplate štete." Ali drugi su majčine postupke označili kao 'čudne' i 'sramotne'.

Jedan je komentar glasio: "Mislim da je ovo jako neugodno i jezivo. Bolje bih se osvetio od toga." Druga se osoba složila: "Nikada nisam vidjela ništa sramotnije." U međuvremenu je netko drugi napisao: "Možete li zamisliti da se potrudimo učiniti nešto ovako glupo? Osveta je slatka, ali ovo je apsolutno neugodno i sramotno."

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije