Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima puno više nego što je mislila

Dečko joj je lagao o svojim godinama sve dok se nije pristala udati za njega

shutterstock
12.11.2023.
u 21:46

'Upoznao me sa svojom obitelji i stalno forsirao da prihvatim njegovu prosidbu kako bismo što prije zasnovali obitelj, a pritisak je rastao dok nisam ove godine konačno rekla da'.

Ne znajući koliko mu je godina, 29-godišnjakinja se, kaže, pristala udati za muškarca 17 godina starijeg. Iako je upoznala svog zaručnika još 2020. godine - tek je sada saznala istinu. Naime kad su se tek upoznali, tvrdio je da ima 35 godina i iako je izgledao puno starije, ona mu je odlučila vjerovati.

'Uvijek sam mislila da izgleda starije ali nisam imala dokaz. Bila sam skeptična oko godina jer mi nikada nije dao vidjeti svoje  dokumente', rekla je za Reddit. Nedugo nakon početka veze, počeo je vršiti "pritisak" na nju da 'stvari podignu na ozbiljniji nivo'. 'Bilo mu je jako važno da se brzo skrasi sa mnom, ali ja sam odbijala njegove ponude jer još nisam bila sigurna želim li se udati za njega', dodala je.

VEZANI ČLANCI: 

'Upoznao me sa svojom obitelji i stalno forsirao da prihvatim njegovu prosidbu kako bismo što prije zasnovali obitelj, a pritisak je rastao dok nisam ove godine konačno rekla da', rekla je. Ubrzo nakon zaruka, par je skupa ispunjavao obrazac s osobnim podacima za vjenčanje i tada je saznala istinu o njegovim godinama.

'Sjedila sam pokraj njega kad je čovjeku koji mu je dao obrazac rekao da ne vidi dobro i da mu trebaju naočale za čitanje. Bila sam iznenađena jer to nisam znala. Čovjek ga je pitao za godinu rođenja i slučajno sam ga čula kako kaže 1976., što znači da ima 46 godina, a ne 35 kako mi je tvrdio', objasnila je. Sada je, kaže, jako povrijeđena i želi s njim prekinuti. 'Nikada niste ni trebali pristati na brak s muškarcem koji vam je od početka bio sumnjiv', složili su se pratitelji.

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

 

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
14:10 14.11.2023.

A što pristaješ ako te prisiljava... no ja imam drugačiji problem, ja ne tajim svoje godine ali 20 godina mlađa me uporno oblijeće. A ja nit mlad, nit lijep nit bogat... prava misterija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije