Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOJI SE NJENE REAKCIJE

Čim joj se rodio unuk baka je tetovirala njegovo ime, a mama ga kasnije promijenila: 'Ne znam kako joj reći'

Shutterstock
12.07.2022.
u 12:30

Nisu znali da će baka to napraviti, a iako je tetovaža vrlo lijepa gesta., njima se ime jednostavno više ne sviđa i ne mogu zamisliti da im se sin tako zove-

Davanje imena djetetu može biti teška odluka koja će ga doživotno obilježiti, a važno je i biti siguran prije nego svima javite kako se dijete zove jer inače može doći do neugodnih situacija poput ove koju je podijelila jedna mama. Naime njena je svekrva, čim ga je čula, tetovirala ime svog unuka, a majka ga je ubrzo odlučila promijeniti jer joj se ipak nije toliko sviđalo, piše The Sun.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

- Dobili smo sinčića prije dva tjedna i svekrva je odmah otišla na svoju ruku tetovirati njegovo ime. Međutim, mi smo se kasnije predomislili i sad ne znamo kako joj to reći - napisala je žena u objavi na Mumsnetu.

Dodala je i da to nisu znali da će baka to napraviti, a iako je tetovaža vrlo lijepa gesta., njima se ime jednostavno više ne sviđa i ne mogu zamisliti da im se sin tako zove, no situacija se zakomplicirala.

Razgovarali su i o tome da ga zadrže, ali ipak ne žele.

Korisnike Mumsneta upitala je je li grozna osoba i treba li ipak zadržati ime, no mnogi su se složili s njom i suprugom

- Nije tvoj problem što se odmah išla tetovirati, to je bila njezina odluka - napisao je jedan korisnik.

"Ne bih zadržala ime samo zbog nje, koristite ime koje želite, a ona može ukloniti tetovažu ili ju prekriti", komentirala je druga korisnica, a treća je dodala: "Možda možete to upotrijebiti kao drugo ime, kojim ga vi nikada nećete zvati, a ona nek još doda novo ime ispred ovoga."

Mama je ubrzo odgovorila na komentare pa je tako napisala da prvo ime ne zvuči dobro uz novo, te da će ga zbog bake ipak ostaviti. Dodala je i da ona vidi smiješnu stranu situacije, ali da se osjeća loše zbog svoje svekrve. 

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije