Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za manje otpada

Cijelo vrijeme pogrešno koristite aluminijsku foliju, ovo je ispravan način

TikTok/@bornunicornyt
17.09.2022.
u 13:28

Kutija u kojoj folija dolazi zapravo ima svoju svrhu i ne treba je se bacati

Primjećujete li da stalno uništavate rolu aluminijske folije tako što je krivo otkidate? Iako mislite da je to jednostavno namijenjeno za takvu upotrebu, jedna žena otkrila je ispravan način za otkidanje aluminijske folije i šokirala mnoge, kako piše The Sun.

Stavljate sol na mrlje ili one od vina čistite vodom? Kakve pogreške! I ovo radite krivo...

1/8

Objavljujući na TikToku, pokazala je kako većina ljudi pogrešno otkida svoju foliju jer je se zapravo ne bi trebalo vaditi iz kutije. Naime, folija bi se zapravo trebala ostaviti u kutiji te bočne strane kutije bi se trebale presavinuti kako bi služile kao držači.

@bornunicornyt You've Been Doing This Wrong Your Whole Life #bornunicorn #cleaninghacks #yourdoingitwrong #homemakingtips #cleantok #lifehacks #aluminumfoil ♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Tada je foliju jednostavno otkinuti bez muke i bez uzimanja više folije nego što trebate jer na prednjoj strani kutije uglavnom postoje mala nazubljena koja ravnomjerno otkidaju foliju i čine stvar puno lakšima.

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi nisu mogli vjerovati da su svakodnevno pogrešno trgali foliju. “Molim? Hoćeš reći da nisam trebala baciti kutiju u kojoj je došla?”, komentirala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Ne vjerujem da je tako jednostavno!”

Čistite li daljinski upravljač? Evo zašto biste to trebali raditi barem jednom mjesečno

 

Komentara 1

AN
AnusCroatica
14:20 17.09.2022.

A ja mislio da je Colombo otkrio Ameriku…pljuc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije