Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukusna hrana
Povratak na članak

Chef Filip Horvat: 'Spremamo se za zimu – spajamo lignje i kukuruz i pečemo fish welington'

U rižotu “Mare e campo” spajamo namirnice iz mora i iz polja – lignju i kukuruz, a kako je kod nas vrlo popularan beef wellington, osmislili smo za ovo doba godine fish wellington! U ovom slučaju filet bijele ribe umotamo u blitvu, a onda sve obložimo kremom s gljivama i pečemo u lisnatom tijestu

Komentari 1

BE
berija
08:37 30.11.2021.

Samo šef daje izjave. A kuhari? Ništa? Oni su niža bića?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.