Chef Filip Horvat: 'Spremamo se za zimu – spajamo lignje i kukuruz i pečemo fish welington'
U rižotu “Mare e campo” spajamo namirnice iz mora i iz polja – lignju i kukuruz, a kako je kod nas vrlo popularan beef wellington, osmislili smo za ovo doba godine fish wellington! U ovom slučaju filet bijele ribe umotamo u blitvu, a onda sve obložimo kremom s gljivama i pečemo u lisnatom tijestu
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Samo šef daje izjave. A kuhari? Ništa? Oni su niža bića?