Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ BLISTAVE KARIJERE

Charles Aznavour se povlači

31.01.2002.
u 00:00

Francuski šansonijer Charles Aznavour namjerava uskoro izdati svoje memoare, čije su dvije trećine, kako je sam 77-godišnji umjetnik kazao, već dovršene.

- Neću vam otkriti naslov jer je knjiga vrlo dobra, i za sada ću ga držati u tajnosti. Nisam ni sa kime potpisao ugovor jer želim raditi ritmom koji meni samom odgovara, ali reći ću vam da su gotovo dvije trećine memoara dovršene - rekao je Aznavour novinarima u Montrealu, odakle će uskoro krenuti na predstojeću, posljednju turneju po Kanadi.

Pjevač, koji je knjigu počeo pisati prije godinu dana, obećao je da će u njoj biti opisani svi aspekti njegova života. - Nisam imao skandalozan život - priznao je novinarima.

Nakon Francuske, Švicarske i Belgije, Aznavour će turneju u travnju nastaviti u Kanadi - u Ottawi, Montrealu, Torontu i Quebecu - a zatim će u lipnju održati američku turneju u petnaestak gradova te zemlje, među kojima su New York, Los Angeles, Miami, San Francisco i Chicago.

- To će biti moja posljednja turneja jer starim i ne želim biti prestar na sceni. Mislim da bi mnogi moji kolege trebali učiniti isto, posebno u SAD-u gdje mnogi, unatoč tome što su ostarjeli, još pjevaju i imaju scenske nastupe - kazao je francuski šansonijer, ne želeći otkriti na koga točno misli. (H)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije