Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjerite!

Čega se bojite? Ono što prvo vidite na ovoj optičkoj iluziji otkrit će vaš istinski strah!

@psychologylove100/TikTok
27.12.2023.
u 06:00

Optičke iluzije mogu puno toga otkriti o vama i vašoj osobnosti, a neke stvari su zaista iznenađujuće..

Optičke iluzije su odličan način da saznate više o svojoj 'pravoj' osobnosti. Često će predstaviti sliku, prikazujući nešto što se može vidjeti na više načina - i koji god predmet ili životinju prvo ugledate, reći će mnogo o vama kao osobi, ističući specifične karakterne osobine.

U optičkoj iluziji @psychologylove100 na TikToku, od vas se traži da pogledate sliku i zapamtite što ste prvo vidjeli jer će to otkriti čega se bojite, odnosno "što vas najviše pogađa" životu, piše Mirror. 

Foto: @psychologylove100/TikTok

"Ako ste prvo vidjeli glodavca, onda se najviše bojite poniženja i ismijavanja", tvrdio je TikTok video. "Sažaljenje i ruganje su najgore stvari za vas. To vam često oduzima samopouzdanje i vrijednost kao ljudskog bića. Uvijek nastojite biti neovisan i samostalan. Ideja da morate nekoga zamoliti za pomoć i biti ovisan o njima je izuzetno teško za vas. Bojite se gubitka kontrole nad svojim životom. Ne želite da itko drugi ima bilo kakav utjecaj na vas. Vrlo ste predani svom osobnom razvoju i ulažete puno energije u njega. Na poslu ste onaj koji preuzima odgovornost. Samo zato što to ne shvaćate osobno ne znači da ćete išta učiniti. Ulažete svoje vrijeme i sebe u to da svaki zadatak postane stvarnost."

No, ako vidite lice, to znači da je vaš najveći strah "samoća". "Morate biti okruženi onima koje volite. Bez njih osjećate kako vam se tlo ruši pod nogama. Druge tretirate kao neku vrstu osiguranja. Obično se dobro snalazite i bez drugih, ali morate znati da se imate na koga osloniti kad vam treba. Kad ste sami, paralizirani ste od straha", glasilo je objašnjenje. 

Istraživanje pokazalo koje osobine najčešće idu uz 'jutarnji tip' ličnosti! 

Komentara 1

Avatar korisnik652
korisnik652
07:54 27.12.2023.

Još da je i istina🙂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije