Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Čaj vam često ispadne gorak? Radite ovu pogrešku dok ga pijete

Shutterstock
09.01.2022.
u 16:45

Stvar je u tome kako cijedite vrećicu čaja, a većina ljudi to radi pogrešno

Tijekom zime i hladnijeg vremena, mnogi vole uživati u šalici toplog čaja, ali, kako prenosi The Sun, ispostavilo se da smo ga možda pogrešno pili svih ovih godina. 

Sofia Li na društvenim mrežama često objavljuje koja su pravila bontona i kako se ponašati u skladu s njima, a nedavno je na Instagramu objavila video u kojem je pokazala kako pravilno piti čaj, a sve se svodi na ono što radite sa svojom vrećicom čaja.

Može li zeleni čaj pomoći u topljenju masnih naslaga? Doznajte koliko biste ga trebali piti:

1/7

“Možda ćete ponekad morati upotrijebiti vrećicu čaja u šalici. Kada cijedite listove čaja ili vrećicu čaja, oslobađaju se dodatni tanini, što rezultira gorkim okusom. Učinite to pažljivo sa strane šalice, a zatim je stavite na dodatni tanjur”, objasnila je u Sofia u videu. 

Naime, ona otkriva kako je pravilno vrećicu čaja istisnuti sa strane šalice, prije nego što je stavite na dodatni tanjurić, a ne držati vrećicu iznad čaja i stisnuti je pomoću špage na vrhu.

Mnogi korisnici ostali su šokirani ovim trikom te otkrili kako nisu bili upoznati s ispravnom metodom cijeđenja čaja. “Gledajući njezine video zapise osjećam da nemam pojma kako išta napraviti kako treba”, napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Ja sam uvijek mislila da je to do čaja i samo dodavala više šećera!”

Znate li koliko sati dnevno biste trebali spavati za zdrav mozak?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije