Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odustaje od svoje namjere

Buduća svekrva zlobno je odabrala haljinu za vjenčanje: ‘Radi to namjerno jer joj se ne sviđam’

Shutterstock
20.07.2023.
u 13:30

U anonimnoj objavi na Redditu, mladenka koja bi se trebala udati za nekoliko mjeseci tvrdi da njezina svekrva to čini zlonamjerno jer 'ne želi da ona bude s njezinim sinom'.

 

Vjenčanja mogu biti stresna za mnoge, posebno kada treba pronaći pravu odjeću za veliki dan. Svi znamo nepisano pravilo da se na vjenčanje ne smije ići u bijelom. Međutim, jedna buduća mladenka ostala je izbezumljena jer je njezina buduća svekrva također odlučila odjenuti vjenčanicu na mladenkin najveći dan u životu i neće prihvatiti ne kao odgovor, piše Mirror.

U anonimnoj objavi na Redditu, mladenka koja bi se trebala udati za nekoliko mjeseci tvrdi da njezina svekrva to čini zlonamjerno jer 'ne želi da ona bude s njezinim sinom'.

VEZANI ČLANCI:

Otišavši na internet kako bi pitala što bi trebala učiniti, mladenka je objasnila tenzije koje su se razvile s mamom njezina zaručnika i napisala: "S obzirom na to koliko joj se ne sviđam i trudi se da znam da ona zapravo ne želi da budem s njezinim sinom mislim da je zlonamjerno. Također je htjela da kupim svoju haljinu od njezinih kolegica – za koju zna da mi se nije svidjela, a njezina kolegica se razvela, što je po meni loša sreća. Razgovarala sam s njom oko haljine, ali ipak ju je naručila i spremna je nositi je. Molim vas, reci mi da ne pretjerujem."

Drugi korisnici Reddita požurili su komentirati, pokušavajući pomoći bijesnoj mladenki, govoreći joj da bi se njezin budući muž trebao zauzeti za nju zbog svoje mame koja traži 'pozornost'. Jedan korisnik je komentirao: "To je za pozornost. Vidio sam majku mladenke kako nosi bijelu, svjetlucavu haljinu na vjenčanju svoje kćeri. Kći nije imala petlje reći mami da je ne nosi."

"To je vjenčanica, ali neka tvoj zaručnik bude taj koji će joj to reći. Ako je ona u prošlosti bila gruba prema tebi, on bi se trebao zauzeti za tebe", složila se druga osoba. "Ne samo da je biti u braku s maminim sinčićem jadno, već pokazuje i spremnost da svoju buduću ženu 'baci pod autobus za vlastitu udobnost'", oštro je napisala treća osoba.

Mladoženja u viralnom videu pročitao zavjete kakve vjerojatno ni jedna mladenka ne bi htjela čuti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije