Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pametno!

Buduća mladenka isprobava vjenčanice sa sestrom blizankom: "Tako mi treba upola manje vremena!"

vjenčanica
Getty Images
09.11.2022.
u 15:30

"Natjeraj svoju blizanku da s tobom isproba one za uži izbor, da odmah vidiš kako ti stoje iz svih kutova, piše buduća mlada...

Pripreme za vjenčanje znaju biti zahtjevne i oduzimati mnogo vremena, a mnogim je ženama najteže pronaći savršenu vjenčanicu u kojoj se žele udati. Zato je jedna buduća mladenka; da si uštedi vrijeme i 'živce', za isprobavanje vjenčanica angažirala i svoju sestru blizanku.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

vjenčanica
1/9

Sestre su tako u TikTok videu pod računom @wirth_twins otkrile svoju genijalnu ideju, a njihova je snimka premašila 3,1 milijun pregleda.

- Samo jedna od brojnih pogodnosti imanja sestre/brata blizanca... - napisale su u videu.

U njemu su pokazale kako u salonu vjenčanica obje isprobavaju haljine za jednu od njih i poziraju u prekrasnoj bijeloj vjenčanici do poda, s elegantnim otvorom na leđima.

@wirth_twins Perks if being a twin part 918377 #twins #twinsisters #weddingdress #twinperks ♬ original sound - Layde_Shy

"Natjeraj svoju blizanku da s tobom isproba one bolje, da odmah vidiš kako ti stoje iz svih kutova", pišu pokraj videa.

- Sada sam ljuta na mamu što mi nije rodila blizanca - našalila se jedna osoba u komentarima.

"Moja sestra blizanka i ja smo radile to isto, kad je ona odlučivala između dvije različite haljine. Ja sam obukla jednu, a ona drugu", napisala je druga.

"Ja sam svoju sestru blizanku natjerala da oboji kosu, da ja vidim kako bi mi to stajalo...", piše korisnica.

- Moj će blizanac isprobavati odjeću samo kad ja nisam raspoložen za šoping - dodao je jedan korisnik, a prenosi Mirror.

Stručnjaci otkrili koje vježbe će vas učiniti sretnijima i koliko dugo ih trebate raditi da to postignete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije