Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dio obitelji

Buduća mama trenira psa da komunicira s njezinim mužem: 'Prenosi mu moje želje i potrebe!'

Instagram/@sapphie_the_pomsky
23.08.2023.
u 16:27

Kako tvrdi, Sapphire može pritisnuti gumbe da pokaže njezinom suprugu kada je njegova žena gladna, treba vodu ili želi maženje.

Žena koja će uskoro roditi istrenirala je svog psa da pritiska gumbe kako bi njezinom suprugu prenosila želje i potrebe. Sheena Shah (31) iz San Diega, Kalifornija, trudna je i uskoro će roditi - i naučila je psa nekim smiješnim trikovima. Naime. Sheena je istrenirala trogodišnju mješanku pomeranskog haskija Sapphire kako komunicirati sa svojim suprugom Sunitom putem interaktivnih gumba, piše Ny Post.

Kako tvrdi, Sapphire može pritisnuti gumbe da pokaže njezinom suprugu kada je njegova žena gladna, treba vodu ili želi maženje. "Mislim da je to tako smiješno. Kao da ona to razumije", dodala je.

Shah je pronašla gumbe sa slušnom komponentom dok je tražila igračke i odlučila ih kupiti – učeći Sapphire, ili skraćeno Sapphie, kako ih gurati svojim šapama. Sheena bi uskoro trebala roditi i sada već neko vrijeme provodi u krevetu odmarajući se, pa je iz tog razloga natjerala Sapphie da koristi gumbe kao smiješan način priopćavanja onoga što joj treba. 

Kada Shah kaže: "Možeš li to reći tati?" Sapphie će otrčati dolje i pritisnuti odgovarajuće gumbe. Neki od gumba najavljuju riječi "mama" i "voda" - upozoravajući Shahina muža da "mama" želi da joj se "voda" donese gore. Par je kupio Sapphire u rujnu 2020. i rekli su da ju uključuju u sve što rade. Pas je čak hodao i do oltara na njihovom vjenčanju. “Ona odlazi s nama na putovanja, spojeve i vodimo je u kina koja dopuštaju pse”, rekla je Sheena. Iako su vrlo zaštitnički nastrojeni prema Sapphie, par vjeruje da će ona biti dobra 'starija sestra' kad im stigne dijete.

"Sapphie je glavni lik... Mislim da će biti tako puna ljubavi", rekla je Sheena. Sapphie ima više od 700.000 pratitelja na Instagramu i preko 6,3 milijuna pratitelja na TikToku. Sheena je također napisala knjigu za djecu o Sapphie. Zove se "Sapphie: Pas s osjećajima".  Njen cilj je potaknuti djecu da puste svoje emocije na vidjelo, navodi se u Sapphienoj objavi na Instagramu. 

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije