Brza hrana pokvarila je domaću kuhinju, ali vraćamo se žlici
Odoljelo se udaru fast fooda, jela na žlicu sve se češće uvode i u restorane, kaže lovranski kuhar Bremec.
Komentari 4
Kuhinja u Hr se zaista sve vise poboljsava, pogotovo na moru, nije svuda samo \"na gradele\", ali vecinm fali kvalificirani servis. Iznimaka naravno ima kao Corado i Artatore na Losinju ili Trost u Marini Vrasar. Cijene se nisu vec dvije, tri godine mijenjale osim ribe . Ribe je nazalost svuda skupa, jedino prodaja po tezini a ne po porciji i vecinom sa rostilja, nije bas po europskim standardima. Vrijem ce i to promijenit, samo dugo traje, a gosti ne cekaju vjecno, steta.
ne možemo jesti u restoranim jer nemamo love za to..primjerice za 40 kn nekiosrednji Catering skuha se ručak za 4 osobe doma .Otkuda nam dnevno 150-200 kn u nekoj prčvarnici za ćetveročlanu obitelj ?..Znači mjesečno nas samo ručkovi stoje 6000 kn,a penzioneri oraju preživljavat i plaćat režije s 2000 i manje kn.netko tu puno ovaca jebe u zdrava mozak..KRADE ZE ZNA SE ...idemo dalje...
@wotan o tome i je riječ, da ne jedeš vani svaki dan, nego si jednom mjesečno priuštiš odvesti obitelj van na ručak umjesto u shopping centar gdje bi i onako potrošio 300 kn na pi*darije... ono što treba izbaciti ii na čemu se može uštedjeti su cigarete i mlaćenje prazne slame u kafićima, a dobar obiteljski ručak vani je koristan za svaku obitelj ...i već mi je pomalo dosta ove mantre \"nema se, skupo je, nema se, skupo je...\"
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Kako jesti u restoranu kada je tamo hrana preskupa. To mogu valjda samo političari i novinari kojim se plati besplatan obrok jer ih reklamiraju.