Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirao se

Brat blizanac je spavao s njegovom ženom: ‘Nemam pojma je li dijete moje’

Shutterstock
05.02.2024.
u 22:46

Muškarac slomljenog srca objasnio je da su prije nekoliko večeri on i njegova supruga pili i naglo se posvađali, tijekom čega su razmijenjene i neke teške riječi

Jedan muškarac se šokirao kada je saznao da je njegova žena spavala s njegovim jednojajčanim bratom blizancem, a njezina trudnoća dodatno se zakomplicirala jer nije znao je li dijete njegovo. Objasnio je da je između njega i njegovog 23-godišnjeg brata oduvijek postojalo neko natjecanje, ali nikada nije mislio da će unijeti tu energiju u njegov odnos sa sadašnjom suprugom, piše Mirror.

Muškarac slomljenog srca objasnio je da su prije nekoliko večeri on i njegova supruga pili i naglo se posvađali, tijekom čega su razmijenjene i neke teške riječi, uključujući i one na koje nije ponosan. Tada mu je ona rekla je spavala s njegovim bratom i da dijete možda nije njegovo. “Mislio sam da je ona ljubav mog života”, napisao je. 

VEZANI ČLANCI:

Na Redditu je objasnio što se dogodilo. "Počeo sam izlaziti sa svojom sadašnjom suprugom dok smo išli na fakultet. S njom me upoznao moj brat na jednom partiju i odmah smo kliknuli. Ona i on bili su najbolji prijatelji u to vrijeme i nikad nisam razmišljao o tome. Nakon fakulteta smo se uselili zajedno i živjeli zajedno pet godina.Otprilike u to vrijeme saznali smo da je trudna i brzo smo se vjenčali. Bila je to mala ceremonija, ali vrlo lijepa. Mislio sam da ćemo zauvijek biti zajedno", ispričao je.

Rekao je da je "izgubljen" i da ne zna što učiniti zbog te grozne vijesti. "Ako napravim DNK test, hoće li uopće pokazati je li on moj?", upitao je. Završio je objavu napisavši: "Brat i žena me stalno zovu, ali nisam im se javljao. Moja mama također traži da razgovaram s njima, ali jednostavno ne mogu skupiti hrabrosti. Osjećam se bezvrijedno i izgubljeno, što sam krivo učinio da ovo zaslužim? Što da uopće napravim sada?"

U komentarima su ljudi bili zgroženi. "Ovo jest i trebalo bi biti nešto što uništava brak, kao i odnos s bratom. Ne dajte se dati nagovoriti na oprost, maknite se od njih, nisu vas zaslužili", napisao mu je jedan korisnik. Netko drugi se također razbjesnio: "Čak i ako je rekla te stvari samo u žaru trenutka, bilo je to nešto što se ne može zaboraviti, uvijek će vam biti u pozadini. Ja nikada ne bih mogao preboljeti tako nešto. Vii niste učinili ništa loše, samo nastavite sa svojim životom. Objasnite svojoj mami što se dogodilo i kako se osjećate zbog ove izdaje. Ako vas ona ne podržava, onda se ni njoj nemojte javljati. Bolji dani su pred vama."

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije