Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Braća (13 i 14) umrla u razmaku od 12 minuta; ubili ih vlastita majka i ujak

Foto: Screenshot/YouTube
1/3
06.06.2019.
u 11:30

Motiv ovih stravičnih ubojstava nije poznat. Detektivi su, piše britanski Metro, objavili kako zločin nije izvršen vatrenim oružjem.

Dvojicu braće navodno su ubili njihova vlastita majka i ujak, a dječaci su umrli u razmaku od 12 minuta. Blake Barrass (14) i Tristan (13) pronađeni su mrtvi u svojoj kući u Sheffieldu, 24. svibnja. Motiv ovih stravičnih ubojstava nije poznat. Detektivi su, piše britanski Metro, objavili kako zločin nije izvršen vatrenim oružjem. 

Napravljena je obdukcija, međutim rezultati nisu bili predstavljeni na današnjem saslušanju, piše Daily Mail. Majka dječaka Sarah Barrass (34) osumnjičena je za ubojstvo, a suđenje bi trebalo početi u studenome ove godine.

Foto: Screenshot/YouTube

Majka je optužena i za tri pokušaja ubojstva nad drugom djecom. Ujak dječaka Brandon Machin (37) također je osumnjičen za ubojstva te su oboje zadržani u pritvoru.

Foto: Screenshot/YouTube

Dječaci su umrli u bolnici 24. svibnja; Tristan u 9:14 ujutro, a Blake samo dvanaest minuta poslije njega. Jedan od dječaka, Tristan, široj je javnosti poznat nakon pojavljivanja u seriji BBC-ja ''Our School'' 2017. godine. Tristan se pojavio s kosom obojenom u žuto kako bi pomogao prikupiti novac za prijatelja oboljelog od raka kostiju. 

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
13:24 06.06.2019.

Ovo su njihova lica na slikama? Ako jesu, iz fizionomije se točno da iščitati o kakvim se mentolima radi....... To je tako rođeno, neko zlo je moralo izaći iz toga. Majka recimo je dobar materijal za slijedeći nastavak "Egzorcista"......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije