Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaista?

Blogerica tvrdi: Dlačice jednostavno možete ukloniti pastom za zube

Blogerica
screenshot/instagram
16.11.2018.
u 06:13

Ispiranje kose Cola Colom, savjeti kako povećati grudi nekim kremama i "home made" proizvodima, trikovi za iscrtavanje savršenih obrva, povećanje usana i sl., samo su neki od mnoštva kreativnih ideja, za koje nismo sigurni da zaista djeluju.

Društvene mreže prepune su bizarnih savjeta za ljepotu, ali i novih trendova od kojih se lako može dignuti kosa na glavi. Ispiranje kose Cola Colom, savjeti kako povećati grudi nekim kremama i "home made" proizvodima, trikovi za iscrtavanje savršenih obrva, povećanje usana i sl., samo su neki od mnoštva kreativnih ideja, za koje nismo sigurni da zaista djeluju. 

Takav je slučaj i s videom koji je na Instagramu objavila beauty blogerica Madina Shrienzada, a u kojem pokazuje kako se mješavinom paste za zube i kurkume "uspješno" riješava neželjenih dlačica. 

Svojim pratiteljima, kojih je 413 tisuća, pojasnila je kako pasta koju je napravila zaista djeluje i "dokazala" to videosnimkom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥧DIY HAIR 💛REMOVAL CREAM 🏹 THIS IS SUCH A EASY LITTLE CONCOCTION USING @crest TOOTHPASTE😉 & TURMERIC POWDER. 🔮THE TURMERIC 🥜 IS A CALMING AGENT FOR THE SKIN 👶🏻WHILE THE TOOTHPASTE IS THE MAIN AGENT FOR HAIR REMOVAL! 🛑MIX & APPLY EVENLY. ALLOW IT TO DRY AND RUB SKIN 🔥 IN OPPOSITE DIRECTION OF HAIR GROWTH. WIPE IT WITH 💦 WET CLOTH & VIOLÀ💛😍❌DON’T FORGET TO FOLLOW ME FOR MORE TIPS AND TRICKS 🔥🔥🔥 _________ TAG YOUR FRIENDS 🥧🥧🥧🥧 #fcmakeup #ghalichiglam #hudabeauty #makeuptutorialsx0x #wakeupandmakeup #universodamaquiagem_oficial #maquiagemx #ladiesuniverse #makeupfanatic1 #blendthatshit #muscosmeticd #fashionarttut #liveglam #hairmakeupdiary #naturaldermis #slave2beauty #vegasnaylashes #glamorous_nights #style4makeup #vougethreads #makeupcoache #makeupsvid #videosfashions #makeup_clips #fakeupfix #makeupvideoss #makeupgirlz #allmodernmakeup #peachyqueenblog #hudabeauty @hudabeauty @awesomemakeu.p @girlsociety @hairmakeupdiary @makeup.memes.life @allvideosdaily #maryhadalittlelamb @maryhadalittleglam @peachyqueenblog

A post shared by ᎷᎪᎠINᎪ.ᎷINNᎪ.ᏚᎻᎡIᎬNᏃᎪᎠᎪ (@madinashrienzada) on

Mlada majka na svoju kožu je nanijela pastu za zube pomiješanu s kurkumom, za koju tvrdi da smiruje iritaciju kože, ostavila je da se osuši, a zatim istrljala u smjeru suprotnom od rasta dlačica kako bi uklonila osušenu pastu i neželjene dlačice. 

Gotovo 200 tisuća korisnika te društvene mreže je pregledalo video, no komentari njenih pratitelja daju naslutiti da to možda i nije tako učinkovita metoda kako je prikazano. 

Mnogi koji su isprobali njen način za uklanjanje dlačica, komentirali su kako nisu imali nikakvih rezultata u uklanjanju neželjenih dlačica, a mnogi su naveli kako su i samo imali negativno iskustvo jer im je od kurkume koža – požutjela. 

Pogledajte i video Koliko često Hrvati peru zube, a koliko Hrvatice troše na uljepšavanje

Komentara 4

RO
Rosstin
08:27 16.11.2018.

glup tko gleda

JU
jurajuric118
07:35 16.11.2018.

nisu to dlačice nego brkovi

KO
Kora
10:25 16.11.2018.

Fenomenalno je kako se ženskici da to izmišljati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije