Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bla&Bla tim ponovno iznenadio svojim eno-gastro poklonima

Bla&Bla
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
25.11.2016.
u 09:15

Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog izlaska na tržište, i ove godine kreativni Bla&Bla tim uspješno je kreirao dvadesetak novih poslovnih poklon paketa. Dovoljno je otići na njihovu stranicu www.blaibla.hr i sve je jasno.

Izvrsne fotografije renomiranog fotografa Hrvoja Golubića odmah privlače pažnju, a kada se malo bolje zaviri u svaki paket, jednostavno se dogodi ljubav na prvi „klik“.

Foto: PR FOTO

Svoje mjesto u poklonima našli su dizajnirani uporabni predmeti od plemenitog maslinovog drva kao što je USB stick te podlošci za čaše s motivima Zagreba, dizajnerice Lane Hudine.

Foto: PR FOTO

Pojavili su se i novi brendovi poput Super Danka koji svoj maslac od kikirikija proizvodi isključivo od biološki uzgojenih namirnica. A novost je i paket pomno kombinirane prirodne kozmetike.

Foto: PR FOTO

Nakon što su u proteklih godinu dana prešle kilometre i kilometre, obišle sve značajnije sajmove, posjetile najbolje hrvatske vinare i seoska gospodarstva, mlade kreativne žene iz Bla&Bla tima odlučile su se za ovu sezonu kreirati zanimljiva rješenja poklon paketa kojima posebno predstavljaju hrvatske regije. Tako Slavoniju predstavlja de lux kobasica s graševinom, Međimurje vrhunsko bučino ulje, Istru sir i salamin s tartufom. No zagorski poklon paket zaista je prava zvijezda među Bla&Bla regionalnim poklon paketima. U njemu se nalaze delicije od tyberia, mayberia, goji bobica, ljutih papričica… posve novi gastro pogled na Hrvatsko zagorje.

Bla&Bla tim ostao je vjeran najboljem i kada je riječ o hrvatskim vinima. Dobar potez je što su, uz prošlogodišnje zvijezde među domaćim kraft pivama, sada uvrštena još neka nova.

Zaštićen krajobraz Kamačnik u Gorskom Kotaru lokacija je gdje su snimane fotografije Bla&Bla poklon paketa kao doprinos promoviranju manje poznatih prirodnih divota Hrvatske.

Foto: PR FOTO

Ista misao vodilja bila im je i kod odabira imena za pakete, naime dobili su imena nenaseljenih hrvatskih otoka Jerolim, Tajan, Mana, Artina…

Dakle, sve što treba napraviti je zaviriti na www.blaibla.hr i štogod da se odabere bit će pun pogodak.

Želite prijaviti greške?