Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije očekivao

Bio je ljutit što je slomio prst uoči godišnjeg, a onda je vidio ženu sa šeširom...

Muškarac sa slomljenim prstom
Facebook
09.06.2017.
u 09:16

Otišao je u bolnicu Mount Auburn Hospital. Zamišljen i razočaran, išao je niz stube prema izlazu. Pokraj njega, istim putem prema izlazu išla je i žena koja je na glavi imala šešir.

Jedan je muškarac slomio prst i bio je ljutit i razočaran jer su sve planirane ljetne aktivnosti za njega pale u vodu. 

Otišao je u bolnicu Mount Auburn Hospital. Zamišljen i razočaran, išao je niz stube prema izlazu. Pokraj njega, istim putem prema izlazu išla je i žena koja je na glavi imala šešir. Bila je vrlo draga i muškarac se požurio da joj otvori vrata. Na sekundu je zaboravio na svoj slomljeni prst, a snažna bol koju je osjetio kada je s rukom otvorio vrata pred ženom, podsjetila ga je na njegovu ozljedu, početak je priče koju je podijelio na Facebooku.

Žena je zahvalila uz osmijeh, a tada je muškarac primijetio da njezin šešir skriva činjenicu da nema kose, obrva ni trepavica. Sada je ona njemu otvorila i pridržala vrata do kojih su došli ispred izlaza na parkiralište. I to je učinila srčano, s malo snage koliko je imala.

Foto: Facebook/ Naš potok

Odjednom se zasramio svojih razmišljanja o tome kako će biti zakinut za mnoge aktivnosti koje je planirao ovoga ljeta zbog slomljenog prsta. Kako je napisao na Facebooku, žena je išla na kemoterapiju, njezino cijelo tijelo bilo je u bolovima. Zapitao se tada što je s njezinim planovima, što je s njezinim aktivnostima, njezinim apetitom i vezom i provodima?

Odjednom je njegov slomljeni prst pao u zaborav uz, kako je napisao, "činjenicu da imam još devet zdravih prstiju", a za koji tjedan zacijelit će i taj slomljeni.

"Život me opomenuo. Živimo bolje nego milijuni drugih. Milijuni drugih žive bolje nego mi. Ali to je samo naša percepcija, ne njihova. Stvarnost je onakva kakvu ju sami percipiramo. Svatko ima svoje bitke. Nadam se da će se žena koju sam susreo potpuno oporaviti, to zaista želim svim srcem. Meni je Bog dao deset prstiju, nije strašno što je jedan izvan funkcije neko vrijeme."

Ovu njegovu priču lajkalo je više od 14 tisuća ljudi, a podijeljena je više od tisuću i petsto puta u samo osam sati otkad je objavljena.  

Komentara 1

CI
cirab10
22:24 11.06.2017.

nikad ništa nije tako crno da ne može biti crnje ni tako svijetlo da ne može biti sjajnije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije