Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
impulzivna odluka

Bilo joj je prevruće u vjenčanici pa ju je odlučila škarama skratiti: "Nije mi žao!"

Tik Tok
30.09.2022.
u 09:30

Zaboravila je ponijeti rezervnu haljinu pa kaže kako nije imala drugog izbora

Većina mladenki dugo traži onu 'savršenu' vjenčanicu i nada se da se tijekom vjenčanja neće ni zaprljati, te da će cijelo vrijeme izgledati besprijekorno. No, jednoj mladenki očito nije bilo toliko stalo do haljine pa je, jer joj je u njoj bilo prevruće, natjerala svoju prijateljicu da joj škarama odreže donji dio vjenčanice.

 5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Kako piše Mirror, mladenka Morgan Rusinko na Tik Toku je podijelila video u kojemu je pokazala kako joj prijateljica, u crvenoj haljini, reže raskošnu vjenčanicu pa joj 'višak' tkanine pada pred stopala. Iznenadila je tako i svoje goste kada se kasnije u sali pojavila s haljinom do koljena, no nije joj, tvrdi, bilo žao.

- Trebam li ovo ovo poslati svojoj krojačici? - napisala je Morgan šaljivo u opisu videa.

U komentarima je objasnila da je zaboravila ponijeti svoju rezervnu haljinu koja je puno lakša i prozračnija, te da je stvarno planirala cijelu večer provesti u dugoj vjenčanici, no jednostavno nije mogla.

 

@morgan.glos

Should I send this to my seamstress?

♬ original sound - SweeetTails

 

Sada već viralni video prikupio je oko 5,7 milijuna pregleda, a mnogi su je korisnici zbog tako drastične i ishitrene odluke nazvali 'ikonom'

- Ikona! Izgleda predobro - napisala je jedna korisnica.

- Prvo sam pomislila 'zašto?!', ali iskreno, baš je slatko. Ionako je važnije da uživaš u svom danu - dodala je druga. 

Ipak, nisu svi dijelili takvo mišljenje o njezinoj impulzivnoj odluci.

- Haljina je prekrasna, trebali ste ju sačuvati za uspomenu ili za kćer kad se jednog dana bude udavala, šteta... - komentirala je treća korisnica.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije