Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZVALA RASPRAVU NA FORUMU

Bijesna na muža jer je platio da mu striptizeta pleše u krilu: 'Užasno me povrijedio...'

Shutterstock
26.08.2022.
u 14:30

Rekao joj je da je bio toliko pijan da se toga niti ne sjeća, no to njoj ne znači ništa

Jedna žena izazvala je raspravu na internetu nakon što je na Mumsnetu upitala korisnike što bi učinile da njihovom mužu striptizeta pleše u krilu. Naime, njezin suprug bio je na momačkoj večeri kod jednog prijatelja, te imao privatni ples u krilu kao i svi ostali, no samo je on od njih svih u braku pa smatra da je on jedini pogriješio.

Kako piše Mirror, žena tvrdi da nije sigurna kako se osjećati u vezi s tim i da je ozbiljno narušio njezino povjerenje. 

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

- Moj suprug je platio privatni ples u krilu na momačkoj zabavi svoga prijatelja. Kaže da je bio toliko pijan da se toga jedva i sjeća, ali zbog toga se ne osjećam ništa bolje - napisala je u objavi. 

Korisnike Mumsneta upitala je je li nerazumna i je li pretjerala, no reakcije su bile poprilično podijeljene. Neki su smatrali da je to razlog zbog kojeg bi oni prekinuli vezu.

- Za mene osobno je to prekoračenje neke granice. Sigurna sam da on ne bi bio sretan da ste vi platili da vam goli muškarac pleše u krilu? - napisala je jedna korisnica.

- Nema veze što se ne sjeća, odlučio je platiti da mu ona pleše u krilu. Ja ga ne bih niti mogla dodirnuti više, to je za mene oblik varanja - dodala je druga. 

No, neki korisnici nisu to vidjeli kao nešto toliko pogrešno jer je to jednostavno neki oblik tradicije na takvim zabavama.

- Ne bih se toliko uzrujavala zbog toga. To se događa na mnogim momačkim i djevojačkim zabavama - komentirala je treća korisnica.

U drugoj objavi žena je otkrila da se njezin suprug ispričao i da je rekao kako je već na zabavi zažalio što je to učinio. Trenutno rade na tome da poprave svoj odnos, ali žena tvrdi da je još uvijek povrijeđena. 

- Bio je iskren i sve mi ispričao. Zamolila sam ga da mi da malo prostora jer mi treba vremena da mu to oprostim. Nedostatak poštovanja prema našem braku i pomisao na to da su on i neka gola žena bili sami u sobi, stvara mi mučninu u želucu - zaključila je. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije