Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Bez neugodnih mirisa i plijesni: Ovo je najbolji način za sušenje odjeće kada je loše vrijeme

Pixabay
07.12.2023.
u 09:30

Žena tvrdi da je pronašla 'najbolji trik ikad' za sušenje odjeće kad vani pada kiša, a da istovremeno ne potiče razvoj plijesni u vašem domu.

Osušiti odjeću kada je vani loše vrijeme može biti teško, ali jedna žena tvrdi da je pronašla 'najbolji trik ikada' uz koji će se roba osušiti u 'tren oka'. Svi bismo voljeli da možemo svaki dan vani sušiti rublje, ali kad kiša pada, to nije uvijek moguće. Međutim, sušenje vaše odjeće u zatvorenom prostoru nije uvijek jednostavno, jer joj često treba više vremena da se osuši, što znači da ostaje duže vlažna - zbog čega može imati neugodan miris i potaknuti stvaranje plijesni, prenosi Mirror.

Ali, ne trebate se mučiti s pljesnivom odjećom, jer prema jednoj ženi na TikToku, postoji nešto što možete učiniti kako bi se vaša odjeća brže osušila, a da pritom ne bude sklona nastajanju plijesni - pomoću odvlaživača zraka.

 

@ameliagartner Makes your clothes dry to fast! #clothes #dryingclothes #dryingclotheshack #winter #mould #hacks ♬ original sound - Amelia | Skin Care Tips

Žena po imenu Amelia objavila je video na svom @ameliagartner računu na TikToku u kojem potiče ljude da ulože u odvlaživač zraka koji će izvući vlagu iz zraka i vaše odjeće, ostavljajući je suhom brže nego ikada. Rekla je: 'Ovo je najbolji način za sušenje zimske odjeće kada vani pada kiša i morate sušiti svoju odjeću unutra. To nije sjajno rješenje jer može izazvati plijesan. Stavite odjeću na svoj stalak za sušenje i nabavite si odvlaživač zraka'.

'Ovo će vam sigurno biti najbolja stvar ikada, samo ga stavite ispod svog sušila za odjeću, stavite svoju odjeću i pustite ga da odradi svoje. Upit će svu vodu iz vaše odjeće koja će se osušit za nekoliko sati i nećete imati vlagu u kući. Genijalno, znam!', dodala je.

VEZANI ČLANCI: 

Odvlaživači zraka mogu se kupiti po cijeni oko 40 eura, a iako će troškovi energije za njihovo pokretanje varirati, mogu se koristiti za samo 5 centi na sat. To znači da biste mogli uštedjeti na računima ako za sušenje rublja koristite odvlaživač zraka umjesto grijanja.

VEZANI ČLANCI:

Komentatori Amelijine objave složili su se da je trik izvrstan za brzo sušenje odjeće, budući da su mnogi od njih rekli da su to i sami radili godinama s odličnim rezultatima. Jedna osoba je napisala: 'Radimo ovo nekoliko godina i tako je dobro', a druga je dodala: 'I ja ovo prakticiram godinama!'.

Omekšajte posteljinu i vratite joj prvobitni izgled: Dodajte ova dva proizvoda u pranje!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije