Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trčanje nikada nije bilo lakše

''Beskrajnom energijom'' uživaj u trčanju!

adidas
Foto: adidas
1/5
04.04.2014.
u 08:00

Predivno i toplo vrijeme poziva nas da izađemo van i uživamo u čarima prirode. Naše tijelo polako se vraća u formu i daje nam do znanja da moramo misliti i na svoje zdravlje. Istraživanja su pokazala kako se hormon sreće najviše luči prilikom trčanja, a upravo trčanje ima pozitivan učinak na mentalno zdravlje, stoga bi naša svakodnevna nezaobilazna rutina trebala uključivati i trčanje.

Bez obzira gdje i kako trčite, trčanje bi trebalo biti užitak. Upravo razmišljajući o trkačima i njihovim potrebama, adidas je prošle godine na tržište lansirao tenisice za trčanje s revolucionarnom Energy BOOST™ tehnologijom koja je pomaknula granice i zauvijek promijenila trčanje. Tisuće malih kapsula energije u potplatama tenisica pružaju veći povrat energije od bilo kojeg drugog materijala i prilagođavaju se gotovo svim uvjetima trčanja, dajući trkačima osjećaj ''beskrajne energije'' pri trčanju.

Napravljene bez šavova, od izuzetno izdržljivog elastičnog Techfit materijala koji prainja stopalu poput čarape s dodatnim Powerband pojačanjima na gornjem dijelu i TORSION® potpornim sistemom, Energy BOOST™ tenisice pružaju amortizaciju i stabilnost s jedne strane te udobnost s druge. adidas je tako inovativnom tehnologijom uspio spojiti do tada nespojive karakteristike u tenisicama za trčanje.

Foto: adidas

BOOST™ tehnologiju koja pruža užitak pri trčanju prepoznali su i trkači. 2013. BOOST™ tenisice bile su najtraženije tenisice za trčanje te su nagrađene Runner’s World 2013 nagradom za debitanta godine. Ono što je dodatno oduševilo sve ljubitelje trčanja je i adidas miCoach tehnologija za mjerenje performansi koju podržavaju sve BOOST™ tenisice.

Ove sezone adidas za profesionalne i rekreativne trkače donosi nove šarene kombinacije BOOST™ tenisica u plavoj, crvenoj, narančastoj, zelenoj i bež boji naglašavajući energičnu trkaču sezonu. Trčanje nikada nije bilo toliko uzbudljivo i primamljivo!

Preporučena maloprodajna cijena adidas Energy BOOST™ tenisica za muškarce koje dolaze u narančastoj, plavoj, crnoj i zelenoj boji te adidas Energy BOOST™ tenisica za žene koje dolaze u svijetlo-plavoj, bež i crvenoj boji iznosi 1.139 kn.

Boost tenisice dostupne su ovdje.

Ovih dana krenut će i velika akcija u adidas shopovima u Zagrebu i Zadru. Svi zainteresirani mogu kupiti BOOST™ tenisice za trčanje i isprobati ih u roku od 30 dana. Ukoliko nisu zadovoljni mogu ih vratiti u shopove u kojem su ih kupili. Akcija traje do obavijesti o prestanku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije