Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeniku je potporu za zahvat pružila supruga

Bebek skinuo dioptriju prije odlaska na turneju po Kanadi i SAD-u

'Scena Zagreb Hrvatska 21.09.2009. \\u008EZeljko Bebek na laserskoj operaciji vida, poliklinika Svjetlost, Heinzelova 39 .Zeljko Bebek i supruga Ruzica Photo: Anto Magzan/VLM'
'Anto Magzan/VLM'
22.09.2009.
u 17:50

Nakon što je laserski skinuo dioptriju u zagrebačkoj poliklinici 'Svjetlost', Željko Bebek otkriva da 'novim očima' bolje vidi svijet oko sebe.

Prije svoje jednomjesečne turneje po Kanadi i SAD-u, neumorni 64-godišnji pjevač Željko Bebek odlučio se za lasersko skidanje dioptrije koje je jučer napokon obavio u zagrebačkoj poliklinici 'Svjetlost'.

– Dan nakon zahvata uistinu bolje vidim svijet oko sebe. Još neko vrijeme i vozit ću poput pilota – našalio se poznati bosanskohercegovački roker i nekadašnji pjevač Bijelog dugmeta čija koncertna turneja 'Kad bi' bio bijelo dugme' s Alenom Islamovićem i Mladenom Vojčićem Tifom počinje 2. listopada u Montrealu.

– Ružica po običaju ide sa mnom, dok djeca ostaju s bakom. Sreća da imamo baka-servis, inače bismo zbog mojih gaža i turneja često bili 'supružnici na daljinu'. Ovaj tjedan posvetit ću se samo djeci, da me se zasite za sljedećih 30 dana – priznao je Željko.

Ključne riječi

Komentara 1

TY
Tyrael
17:57 22.09.2009.

Nit je on rocker nit je Bijelo dugme rock!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije