Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preslatko!

'Beba Sunce' iz Teletubbiesa podijelila ime svog prvog djeteta - posvetu svojoj kultnoj ulozi

Jess Smith
08.03.2024.
u 12:30

Jess Smith imala je samo devet mjeseci kada je preuzela ulogu bebe Sunca u Teletubbiesima.

‘Beba sunce’ iz popularnih Teletubbiesa otkrila je ime svog prvog djeteta, kao i posvetu svojoj ulozi koja stoji iza njega. Jess Smith imala je samo devet mjeseci kada je preuzela ulogu bebe Sunca u Teletubbiesima i nastavila se pojavljivati ​​u seriji između 1997. i 2001. A, sada je rodila svoje prvo dijete, piše Mirror.

Jess je svoje prvo dijete dočekala sredinom siječnja, ali tada nije otkrila ime ni spol. Ali, sada je otkrila obožavateljima kako se zove njezina kći, a neki misle da bi to mogla biti posveta njezinoj kultnoj ulozi.

VEZANI ČLANCI: 

Jess je otkrila da se njezina djevojčica zove Poppy Rae Latham - a Rae je povezana s njezinom ulogom sunca. Naime, 'ray' na engleskom znači zraka Sunca. Smith je najavila da očekuje dijete još u listopadu, kada je podijelila fotografiju svog sonograma i označila svog dugogodišnjeg dečka Rickyja Lathama.

Smatra se da je Poppy Rae rođena oko 8. siječnja jer je 15. siječnja Jess podijelila snimku ruke svoje bebe Poppy i napisala ‘Jedan cijeli tjedan tebe’. Podijelila je još jednu fotografiju 20. siječnja na kojoj je službeno objavila ime svoje kćeri uz koju je napisala: ‘12 dana u našim životima, 7 dana kod kuće, 2 vrlo sretna roditelja. Molimo pozdravite Poppy Rae Latham’. 

Jess često dijeli novosti o životu mame na svom Instagramu, a sa svojim je obožavateljima podijelila fotografije mnogih posebnih događaja. Jess je imala samo devet mjeseci kada je ušla u svijet showbiznisa, a govoreći u intervjuu za BBC, rekla je da se prilika da postane ‘Beba sunce’ dogodila sasvim slučajno.

VEZANI ČLANCI: 

‘Bila sam na vaganju u bolnici. Mama me odvela i slučajno je u isto vrijeme došao producent serije i tražio da bolnica stupi u kontakt s njim ako su vide bilo kakve nasmiješene bebe’, rekla je.  Zatim je objasnila da bi njezin tata stajao iza kamera držeći igračke kako bi se ona smijala. Međutim, Jess je svoj identitet držala u tajnosti sve do 2015. jer se radije držala podalje od svjetla reflektora tijekom odrastanja.

Objasnila je: ‘Prije sam to skrivala, ali nakon puno ohrabrenja mojih prijatelja sa sveučilišta, stekla sam samopouzdanje. Ja sam sunce iz Teletubbiesa. Svi kažu da mogu vidjeti sličnost između mog lice sada i kao bebe. Još uvijek imam lice djeteta. Ni ja se nisam puno promijenila. Još uvijek se smijem’.

Majka želi blizancima dati ista imena, ali tata se protivi: 'Ne odgajamo jedno dijete, moraju biti drugačiji'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije