Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cipelice plesalice

Balerinke zvane čežnja - crvene sa zlatnim srcem i lokotićem

cipelice
nnn
03.02.2011.
u 14:30

Uoči Noći vještica dizajnirao je balerinke s bundevicom i crnom mačkom. Uz Promise of love, ove su godine hit i balerinke Kiss me, baby s crvenim usnicama. Cijena? Prava sitnica - 169 eura

Do dana zaljubljenih ostala su dva tjedna, a vi još ne znate što pokloniti dragoj ili možda kakav dar poželjeti od dragog? PrettyBallerinas, popularni španjolski proizvođač balerinki, dizajnirao je za Valentinovo 2011. posebnu kolekciju nazvanu St. Valentine’s Special Edition. Uzbudljiva i romantična kolekcija slatkih cipelica obiluje crvenim tonovima, srcima, cvjetićima.

Našu pažnju privukle su cipelice nazvane Promise of Love, idealne baš za Valentinovo (ako se klima ne poigra s nama i zaspe nas desetak centimetara snijega) koje imaju na jednoj cipelici sjajnu bravicu u obliku srca, a na drugoj ključić! Pretty Ballerinas često koristi zezalice kao light motiv za kreiranje svojih cipelica plesalica te je tako uoči Noći vještica dizajnirao balerinke s bundevicom i crnom mačkom. Uz Promise of love, ove su godine hit i balerinke Kiss me, baby s crvenim usnicama. Cijena? Prava sitnica - 169 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije