Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobitna kombinacija

Astrolozi tvrde: Ova dva horoskopska znaka odlično se slažu u svemu!

Shutterstock
25.10.2022.
u 06:00

Astrolozi smatraju da njih dvoje zapravo imaju potencijala da budu savršen par jer su oboje usklađeni sa svojim emocijama

Poznato je da se u astrologiji neki znakovi jednostavno slažu bolje od drugih. Puno čimbenika utječe na astrološku kompatibilnost, ali općenito govoreći, Ribe i Škorpion dva su vodena znaka koja se mogu iznimno dobro slagati. Evo što trebate znati o ovom astrološkom paru, prema astrološkim stručnjacima, piše Mind Body Green.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`:

1/9

Dakle, jedna od osnova astrološke kompatibilnosti je da se znakovi s istim elementom obično dobro slažu, a Ribe i Škorpion nisu iznimka. Astrolozi smatraju da njih dvoje zapravo imaju potencijala da budu savršen par jer su oboje usklađeni sa svojim emocijama. 

Slaganje u prijateljstvu

Kada se Škorpion i Riba spoje, prema astrolozima, oni imaju pravi potencijal za ravnotežu. S jedne strane Škorpion može biti fokusiran na potencijalnu opasnost, stalno postavljajući granice. Ribe s druge strane, nisu toliko sklone samoodržanju. Na taj način Škorpion može Ribi pokazati ono što joj može lako promaknuti, dok Ribe mogu potaknuti Škorpiona da malo popusti i da dopusti sebi da bude ranjiv. Astrolozi tvrde da Ribe mogu imati koristi od učenja od Škorpionove opreznosti, dok Škorpion može naučiti od njihove otvorenosti. U prijateljstvu se to može dobro pretočiti u davanje savjeta jedno drugome, emocionalnu podršku, i općenito osjećajno i duboko razumijevanje jedno drugoga. 

Slaganje u vezi

Kada je u pitanju romantična veza, skloni smo očekivati malo više od svojih partnera nego od svojih prijatelja. No, prema astrolozima, ravnoteža koju Škorpion i Ribe mogu donijeti u prijateljstvu, može biti prisutna i u romantičnom odnosu. U slučaju Riba, njihova promjenjivost dovodi do puno promjena i osjećaja neutemeljenosti. Škorpion održava stvari stabilnima pa će se Ribe tako osjećati sigurno, a također će pomoći  Škorpionu da malo 'olabavi uzde'. Astrolozi tvrde da, ako se ova dva znaka povežu, to bi moglo imati dobru budućnost jer je ljubav Riba bezuvjetna, a Škorpion je nevjerojatno odan, te čvrst i postojan kada se odluči to biti. Oboje traže mnogo ljubavi i pažnje i to si mogu dati u golemim količinama. 

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome':

Komentara 2

BO
Bojans
08:12 25.10.2022.

Idu mi na živce muškarci koji se smiju širom otvorenih usta zato da pokažu bijele zube. Žene mogu ali za njih je glupavo. Pajaci s pilećom frizurom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije