Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljeto na kaštelu

Ana Rucner i Rambo Amadeus nakon dugo vremena opet u Puli

ana rucner (1)
Marko Lukunić/Pixsell
07.08.2013.
u 11:55

Nakon nekoliko godina izbivanja, Rambo i Rucner dolaze u Pulu u sklopu manifestacije "Ljeto na Kaštelu"

U sklopu manifestacije „Ljeto na Kaštelu“ u Puli će nastupiti violončelistica Ana Rucner.

Svoju kombinaciju klasične, moderne i „world“ glazbe u ambijentu pulskog Kaštela Ana će izvesti u petak 9. kolovoza s početkom u 21.30. Bit će ovo jedino gostovanje Ane Rucner u Istri nakon dugo vremena.

U sklopu „Ljeta na Kaštelu“ 18.08. 2013 nastupit će mega car ex jugoslavenske glazbene scene, koji se također nakon nekoliko godina ponovo vraća Pulu - Rambo Amadeus. Ovaj glazbenik, kojeg i ne treba posebno predstavljati, poznat je po svojoj autorskoj poetici, autoironiji, nevjerojatnom pripovjedačkom daru s drsko originalnim i živopisnim slikama te neočekivanim glazbenim potezima koji svaki koncertni projekt čine neponovljivim.

>>Ana Rucner jutarnjim koncertom otvorila festival \'Ana u gradu\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije