Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Aktualna ponuda putovanja 2014.

sunčani odmor
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
13.01.2014.
u 08:45

Snijeg nas ove godine zaobilazi i iako se neki vesele, neki su poprilično tužni što ne mogu uživati u zimskim radostima. No ... zato možete uživati u brojnim popustima na putovanja za rani booking.

U ovo vrijeme sve pršti od first minute ponuda prema Europskim destinacijama od kojih svakako vrijedi izdvojiti London avionom od 2.290kn + aerodromske pristojbe te Valentinovo u Parizu avionom od 2.590kn + aerodromske pristojbe. Ukoliko se odlučite na malo duži no jeftiniji način putovanja, onaj autobusom, ni u ovom slučaju neće ostati zakinuti. Valentinovo u Pragu nudi se već po cijeni od 950kn dok će zaljubljeni moći uživati u Rimu po cijeni od 1.290kn.

Od ultra first minute i first minute ponuda tu još možemo naći odlične ponude za daleke destinacije kao što su Dubai, New York, Jordan i Izrael, Maroko, Tunis, Rusija i još mnogo drugih.

Ako želite pobjeći od svakodnevice, obavezno obratite pozornost na ponudu krstarenja koje će vas zasigurno očarati. Krstarenja se mogu naći već od 1.140kn do 3.890kn po osobi + lučke pristojbe.

U svakom slučaju, na vama je samo da odaberete svoju destinaciju i prepustite se doživljaju!

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?