Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ključ vitkosti

Ako intenzivno vježbate vjerojatno ćete jesti manje obroke

vježbanje, vježba, trening,  (1)
Thinkstock
19.07.2013.
u 12:30

Visoki intenzitet treninga može obuzdati apetit pa ljudi jedu manje obroke, pokazali su rezultati zanimljivog istraživanja

Znanstvenici sa sveučilišta Western Australia nedavno su otkrili da što jače i intenzivnije vježbate, vrlo vjerojatno ćete i manje jesti, piše Reuters.

Ispitanici su bili uključeni u različite programe vježbanja. Prosječan obrok nakon vježbanja sadržavao je 710 kalorija, dok oni koji nisu vježbali prosječno su pojeli 764 kalorije. Nakon intenzivnog ciklusa vježbanja unos kalorija pao je na 621 kaloriju, a oni koji su najintenzivnije vježbali unijeli su u sebe 594 kalorije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije