Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo pivo

Adriatic Craft Beer povezuje hrvatske prirodne atrakcije i ljepote

Julio Frangen
18.01.2024.
u 15:00

Internetska stranica Adriatic Craft Beer izravno povezuje pivo i lokaciju na kojoj ga pijete, a to su redovito bolji lokali i restorani, kao i s turističkim atrakcijama u njihovoj blizini

Adriatic Craft ALE with Rosemary, za koje su već neki specijalizirani novinari napisali da je „lako moguće najbolje pivo ovog ljeta“, upravo je dobilo atraktivnu pratiteljicu u NOVOM craft pivu  Adriatic Craft RED IPA.

Foto: Julio Frangen

Adriatic Craft Beer je spoj prirode, mašte, umijeća, ljubavi i strasti, gastronomije i turizma …  

Ovo originalno hrvatsko craft pivo možete kušati isključivo u ekskluzivnim kafićima  i restoranima sa čijih  terasa ćete uživati u lijepom pogledu, ili koji se nalaze u blizini prirodnih ljepota, povijesnih znamenitosti i hrvatskih atrakcija.

Foto: Julio Frangen

Upravo je to misija web aplikacije  www.AdriaticCraftBeer.eu , povezati hrvatske prirodne ljepote i atrakcije, ekskluzivne restorane i lokale sa domaćim hrvatskim craft pivom,  koje se pije  kao vino iz vinskih čaša, i želi  zadovoljiti  istančan ukus sve zahtjevnijih domaćih i stranih gostiju, koji su u stalnoj  potrazi za nečim drugačijim.  Uz pomoć web aplikacije  www.AdriaticCraftBeer.eu možete rezervirati svoj stol u restoranu, ona će vas preko Google Maps dovesti do  restorana  i ispričat će vam priču o atrakciji ili prirodnim ljepotama u blizini, informirati o događanjima,  i naravno reći  sve  o Adriatic Craft pivama i omogućiti da ih nabavite preko web shop-a.

Foto: Julio Frangen

Adriatic Craft  ALE with Rosemary je pale ale pivo sa ružmarinom.

Ružmarin u latinskom prijevodu znači morska rosa. Ovo pivo donosi osvježenje povjetarca s mora u vrućem ljetnom danu i istinski okus  i sjećanje na

Jadransko more u zimskim danima. Adriatic Ale pruža osvježavajuće i skladne okuse citrusa, uz nježnu, aromatičnu gorčinu ružmarina.
Serviran na pravoj temperaturi  od 8 do 10 stupnjeva celzijusa u visokoj vinskoj čaši, savršeno će se uklopiti uz lagani mediteranski obrok.
Ružmarin je i simbol vjernosti tako da smo sigurni da ćete ovom pivu biti uvijek vjerni.

Osnovni podaci : 0,33 L / ALC 5% / IBU 34 Servirati pri temperaturi 8 – 12 °C u visokoj vinskoj čaši.

Foto: Julio Frangen

Adriatic Craft  RED IPA je crvena Ipa, savršena za smiraj uzbudljivog dana ili romantični izlazak sa voljenom osobom. Crveno je boja ljubavi, i ovo pivo upravo jeste ljubav na prvi pogled. Osjetite lagani dodir karamele uz osvježavajuće citrusne note zavodljive crvene boje. 
Savršena  je za završetak dana i početak nezaboravne noći. Servira se

Osnovni podaci 0,33 L / ALC 6% / IBU 49 . Servirati pri temperaturi 8 – 12 °C u visokoj vinskoj čaši.

U susret novoj turističkoj sezoni i zadovoljnim gostima uz Adriatic Craft  ALE with Rosemary  i Adriatic Craft RED IPA.

Foto: Julio Frangen

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije