Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmijeh na licu, figa iza leđa

5 stvari koje samo ljubomorni ljudi rade

ljubomora
Foto: Thinkstock
13.11.2015.
u 07:00

Ovo su neke stvari koje će ljubomorna osoba napraviti, a na vama je da naučite prepoznati signale.

Ljubomora je baš ružna osobina, a posebice onda kada pređe granicu "nestašne i slatke" ljubomore i pretvori se u pravu "zvijer". 

Kako prepoznati te signale? Ovo su neke stvari koje će ljubomorna osoba napraviti, a na vama je da naučite prepoznati signale. 

1. Osmijeh na licu, figa iza leđa

Osobe koje su ljubomorne na vas, čestitat će vam na promaknuću na poslu i pritom će na licu razvuči divan osmijeh. Ipak, vjerojatno će vam dati do znanja da ste taj uspjeh postigli baš zahvaljujući njoj /njemu

2. Izbjegava vas kad postignete uspjeh

Ako ste izgubili neželjene kilograme i osjećate se odlično u svojoj koži, zasigurno ćete čuti neki komentar kako će se ti kilogrami vratiti kroz koji tjedan.

3. Stalno se žale

Ljubomorne osobe su poprilično nezadovoljne osobe sa svojim životom i u njihovom ćete društvu često slušati - jadikovke.

4. Vode s vama (pre)duge razgovore

Već ste toliko puta prožvakali tu temu i znate što muči tu osobu u najmanje detalje. Ali ona opet ima potrebu sve prožvakati još jednom i staviti sebe u fokus. 

5. Psuju

Na taj način se pokušavaju "izboriti" s osobama koje vide kao "superiornije". Lako ćete prepoznati da je riječ o nesretnim, ljubomornim osobama. 

>>6 razloga zbog kojih je uspoređivanje s drugima najveća pogreška koju radite

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije