Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI NA ODMORU Mate Bulić u Brelima

Ledeno carstvo priprema za vruću noć u Čavoglavama

inv_bulic.jpg
import
03.08.2006.
u 17:53

Estradnog "kralja dijaspore" Matu Bulića zatekli smo kako se u svom ledenom apartmanu u Brelima priprema za vruću noć proslave obljetnice Oluje u Čavoglavama. Naime, njegova žena cijeli je interijer uskladila s najdojmljivijim obilježjem ljetnoga apartmana obitelji Bulić  snažnim klimatizacijskim uređajem koji nikad ne prestaje raditi.

 Sve je slike odabrala moja žena, a iznad mog omiljena  naslonjača postavila je sliku s morskim motivima Snježane Vego da bih ipak "bio na plaži"  smije se Mate, dok mi nismo mogli ne zamijetiti i interpretaciju Ledene kraljice u velikom formatu, iznad staklena stolića s visokim prozirnim vazama koje podsjećaju na stalaktite.

  U Čavoglavama će biti "vruće" kao i svake godine do sada!  tiho nas je uputio "rashlađeni Mate" pokazujući uokvirenie fotografije svojih najdražih: kćeri Ane i Katje, žene Zdravke, pokojnog brata, bliskog prijatelja velečasnog Zlatka Sudca, te kuma Marka Perkovića Thompsona, njegove žene i djece.

 Thompson je krizmani kum mojoj Katji, a ja sam krsni kum malom Anti Mihaelu  objasnio nam je pjevač koji ne propušta naglasiti svoju vjeru i  domoljublje.

Želite prijaviti greške?