Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam knjiga

Znanje zove na Jesensku berbu knjiga u Tvornici

sajam knjiga, Znanje, Tvornica
arhiva VL
30.09.2011.
u 15:14

Knjige će biti dostupne već od dvije kune, a kupcima će biti ponuđeno više od 500 domaćih i stranih naslova, u širokom rasponu žanrova od beletristike i dječjih knjiga pa sve do stripova i stručne literature

Od nedjelje do utorka (2.-4. listopada, od 10 do 20 sati) u zagrebačkoj se Tvornici održava “Najbolja jesenska berba knjiga”, sajam knjiga u organizaciji Znanja. To je idealna prilika za sve ljubitelje književnosti da upotpune svoju biblioteku i osiguraju zalihu dobrih naslova za dugu, hladnu zimu.

Knjige će biti dostupne već od dvije kune, a kupcima će biti ponuđeno više od 500 domaćih i stranih naslova, u širokom rasponu žanrova od beletristike i dječjih knjiga pa sve do stripova i stručne literature.

Popusti se penju do 90 posto, a Znanje na tom sajmu nudi i naslove iz biblioteke Knjiga dostupna svima. Te će knjige prodavati po popularnom principu “izaberi tri, plati dvije”.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kairosa
Kairosa
11:17 05.10.2011.

bilo je prekratko,a i nisam vidjela nešto ljudi ko na prijašnjim rasprodajama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije