Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Šojat
Povratak na članak

Živimo u društvu koje propagira mučeništvo i tek deklarativno se zalaže za život

Osječkoj književnici nedavno je u izdanju Naklade Ljevak objavljen novi roman "Sama"

Komentari 1

TH
Thufir
10:09 24.06.2022.

Sjećam je se dok je još "samo" bila bivša braniteljica Osijeka, mislim čak kao dio HOSa. Nije mogla nikud naprijed, jednostavno ne ide. Onda se odlučila "pokloniti" Pavičiću, Tomiću, Jergoviću, Dežuloviću i toj sljedbi, pa joj je krenulo. Svake godine netko iz te sljedbe dobije neku nagradu, većinom po principu "danas ja, sutra ti". Nema tu za nikog mjesta tko nije u sljedbi. Jedni drugima pišu recenzije (isključivo pohvalne), hvale se uzajamno, jedni drugima sređuju gaže, naravno uz svesrdnu podršku medija...i tako, "živi se nekako". Hračkanje po vlastitoj državi i svojim sunarodnjacima je samo bonus.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.