Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za najmlađe

"Živ, živ, živ" na sceni Grič kao hommage  ugroženim vrstama

Živ, živ, živ, predstava za djecu
arhiva VL
11.01.2013.
u 12:41

Djeca će tako upoznati otkačenog i zaljubljenog risa, disk džokeja čovječju ribicu, gunđalicu kornjaču čančaru, mudrog i tužnog bjeloglavog supa, eteričnu sredozemnu medvjedicu i rock šišmiša – životinje protjerane iz svojih staništa

Predstava \"Živ, živ, živ\" je  hommage  svim ugroženim životinjskim vrstama (a ima ih čak tri tisuće)  u Hrvatskoj, autora Vladimira Tintora, Maria Kovača i Petre Radin. Namijenjena je mladih kazališnim gledateljima, a  pogledati je mogu u subotu, 12. siječnja u Sceni kina Grič, s početkom u 11 sati.

Djeca će tako upoznati otkačenog i zaljubljenog risa, disk džokeja čovječju ribicu, gunđalicu kornjaču čančaru, mudrog i tužnog bjeloglavog supa, eteričnu sredozemnu medvjedicu i rock šišmiša – životinje protjerane iz svojih staništa zbog gradnje Eko-grada. Kreće akcija spašavanja i sva hrvatska djeca dišu s ugroženim životinjama.

Cijena ulaznice je 25 kuna.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije