Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica Klade

Žandarka Kosor objavljuje točan datum parlamentarnih izbora

Žandarka Kosor
21.04.2011.
u 16:05

Stara tvornica Jedinstvo ugostiti će primjerku Žandarku u organizaciji Red Room cabareta

Žandarka Kosor, primjerka Klade Republike Hrvatske, u svojem najnovijem nastupu na sceni Red Room cabareta u organizaciji Male performerske scene 6. svibnja obznanit će točan datum novih parlamentarnih izbora.

– Svakom onom tko najavljuje da će se Hrvatska zacrvenjeti, ja mu kažem odlučno NE! Neće se Hrvatska zacrvenjeti, jer jedna soba nije Hrvatska. Ući ću hrabro i ponosno u taj Red Room, ne osvrćući se na one koji prigovaraju dok drugi vrijedno rade – izjavila je primjerka i najavila predstave koje će se odvijati od 6. do 8. svibnja u prostorima stare tvornice Jedinstvo.

Hvaljena će predstava na humorističan način prikazati primjerkinu bilingvalnost te njezine aspiracije za dovođenje stranog kapitala i ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

Nakon izuzetno uspješne praizvedbe u sklopu Festivala novog cirkusa u studenome prošle godine, kada se tražilo mjesto više, zagrebačka je publika ostala  željna nastavka. Tada su lažnu premijerku s pozornice odveli policajci, a sada preostaje da vidimo kako će Žandarka završiti nakon svojeg prvog nastupa koji se odvija u sklopu zatvaranja ovogodišnjeg Queer Zagreb Festivala.

Ulaznice za Red Room dostupne su u pretprodaji u Dancing Bearu u Gundulićevoj po cijenama od 100 i 130 kuna ili na internetskoj stranici www.cirkus.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije