Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANI MILKA KELEMENA

Zagrebački kvartet oduševio slatinsku publiku

kelemen (1)
M. Šantoši
07.10.2010.
u 21:02

Svjetski poznati skladatelj suvremene glazbe Milko Kelemen telefonski se obratio nazočnim gostima i zahvalio im na dugogodišnjoj potpori.

SLATINA -  U župnoj crkvi sv. Josipa u Slatini večeras je prigodnim koncertom Zagrebačkog kvarteta otvoren 16. Međunarodni glazbeni festival 'Dani Milka Kelemena'.

Svjetski poznati skladatelj suvremene glazbe Milko Kelemen, zbog bolesti, nije bio nazočan festivalu, ali se telefonski obratio nazočnim gostima i izvođačima zahvaljujući im se na dugogodišnjoj potpori. 

Jedinstvena glazbena priredba u Hrvatskoj održava se uz pokroviteljstvo Predsjednika Republike RH Ive Josipovića i financijsku potporu Ministarstva kulture, Virovitičko-podravske županije, Grada Slatine, Grada Virovitice i drugih sponzora.

Sudionike su pozdravili Jadranka Srdoč, direktorica Udruge 'DMK', a festival, koji se nastavlja do subote, prigodnim riječima otvorio je slatinski gradonačelnik Ivan Roštaš. Izvođenjem djela W.A. Mozarta, M. Kelemena i L. van Beethovena, članovi Zagrebačkog kvarteta oduševili su slatinsku publiku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije