Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki uspjeh
Povratak na članak

Posveta Vukovaru u Carnegie Hallu

Put do pažnje američke glazbene scene otvorio je prošlogodišnji veliki uspjeh njegove obrade Vivaldijevih Godišnjih doba za tri klavira

Komentari 3

MO
MOP
16:02 05.02.2018.

Krivo!! Upravo je maestro Vaupotić nastupio u Stern-u prosle godine. Vasa neinformiranost i insinuacija Mestroviceva koncerta kao drugorazredna je neprimjerena, bolje da niste nista pisali! Znate, Vi talasate kako vjetar puse, a prave vrijednosti i smisao Vam promicu. Jeste primjerice pisali da je pojava naseg nacionalnog orkestra u najmanjoj dvorani Carnegie-a bila private event za Arape? Niste, jer je to naravno nebitno, ali je bitno naglasiti da matineja nije “main event”? Uostalom, tko je organizirao koncerte Pogorelica i Vlatkovica? Da li znate uopce? Hocemo li koncerte Dudamela sa Wiener Philharmoniker naglasiti kao drugorazredni dogadjaj? Prave radnike i umjetnike kao Mestrovica izmedju redaka potkopavate. Sram Vas moze biti. Ajde sad malo opletite o Lipicanerima Pogorelica, to Vam bolje ide!! Dok god ce nam kritike pisate nerealizirani muzikolozi, dotle ce javnost primati samo one povrsne informacije! Matej Mestrovic je jedinstvena pojava, netko ko je sve napravio sam, od nule, iza njega ne stoje Argerichi, Huljici, ili bilo tko drugi. Za sve je krvavao radio, a onaj tko zna da je 90% rad a 10% talent zna o cemu se pisem! Gospodine Pofuk, Vi ste napisali clanak za Vecernji List, to je jako lijepo i vrijedno, ali znate nije to New Yorker u kojem mala dusa jos nije pisala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.