Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz manmachine

Vox Feminae ponovo dovodi Molly Nilsson u Hrvatsku

Molly Nilsson
Foto: PR
1/5
04.08.2014.
u 15:50

Koncert po običaju otvara ManMachine, koji je ove godine imao nekoliko nastupa s bendom VUM i objavio singl "We Are Snowflakes"

Krajem kolovoza ''konačno'' se otvara prva IKEA u Hrvatskoj, a to da je Molly Nilsson velika ljubiteljica namještaja poznata je stvar. Osim toga, ona i ManMachine planiraju mini ex-Yu turneju potaknutu dogovorenim nastupom na Kosovu. Stoga je bilo apsolutno nužno da ponovi svoj nastup u Zagrebu u provjerenoj kombinaciji ali – nešto drugačijem ambijentu. Očekuje nas prikladno intimni nastup u kinu Grič koje će 20. kolovoza glumiti ljetnu terasu u Opatiji. Stiskavac uz goste iz Švedske, Njemačke i sjeverne Hrvatske.

Koncert po običaju otvara ManMachine, koji je ove godine imao nekoliko nastupa s bendom VUM i objavio singl "We Are Snowflakes" (čije ime neodoljivo podsjeća na jedan propali pokret za promjene). Otkad smo je prošli put vidjeli, ni Molly Nilsson nije mirovala. Svježe objavljeni 'Sólo Paraíso - The Summer Songs' EP donosi pjesme snimljene tijekom dvomjesečne avanture u Buenos Airesu, a riješila je i reizdanje albuma 'These Things Take Time' na vinilu. Jedva čekamo čuti kakav je njezin pojam ljetnih pjesama!

Nakon nastupa ManMachinea i Molly Nilsson, party se nastavlja u podrum, gdje nas čekaju Nevena i Miran koji već nekoliko godina nastupaju kao tandem MiNe. Zaljubljenici u dobri stari elektro, italo disco, synth pop, cold wave i srodne žanrove, puštali uz imena kao što su Electrosexual, Hardton, Delta Funktionen i mnoge druge.

Događaj je svojevrsno zagrijavanje za glazbeni program 8. VOXfeminaeFestivala, u sklopu kojeg će se 14. studenog u Pogonu Jedinstvo održati koncert PLANNINGTOROCK i popratni partij.

>>Molly Nilsson, Manmachine & Živa Muzika after party

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije