Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za sve ljubitelje baleta
Povratak na članak

Vodimo vas na impresivan baletni dragulj u Lisinskom

Spektakularna baletna izvedba 'Posvećenja proljeća' Igora Stravinskog koju će izvesti Balet HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke uz Simfonijski orkestar HRT-a pod ravnanjem maestra Pascala Rophéa, mi vam darujemo 2x2 ulaznice za ovaj baletni dragulj za ovaj baletni dragulj 10. svibnja u 19.30.

Komentari 1

DU
Deleted user
01:56 11.05.2023.

Umjesto solidarnosti sa ukrajinskom braćom i blokade ruskog malignog utjecaja, ovdje se nekažnjeno izvode Stravinski, Čajkovski, Skrjabin, Prokofjev, Rahmanjinov, Rimski-Korsakov, Šostakovič...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.