Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opera HNK Zagreb

Vještica Hillary ide u operu u Društvenom domu Vukovar

Vještica Hillary ide u operu
arhiva VL
15.03.2011.
u 12:49

Glavne uloge pjevaju: Hillary – Dora Lipovčan, Maria Bellacanta – Marija Kuhar Šoša/ Gorana Biondić, Vili, crni mačak – Kazuhiro Tamari. Operu je režirao Ivan Leo Lemo

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu gostuje u Hrvatskom domu Vukovar s predstavom "Vještica Hillary ide u operu"  u četvrtak 17. ožujka, a predviđene su dvije izvedbe u  10 i 15  sati. Na obje izvedbe organizirano dolaze  učenici vukovarskih škola.

To i jest opera namijenjena mladima i trebala bi biti njihov prvi susret s operom. Priča je zanimljiva:  vještica Hillary u radijskoj je igri osvojila dvije ulaznice za operu i nije sasvim sigurna bi li se radovala nagradi ili bila razočarana. Opera? Što to može biti? Hillary svojom vještinom vještičarenja pronalazi stručnjaka za operu – ovjerenu vješticu i opernu pjevačicu Mariju Bellacantu.  Hillary joj obećava svoju drugu besplatnu kartu, a Maria upozna vješticu sa svijetom opere... Glavne uloge pjevaju:  Hillary  – Dora Lipovčan, Maria Bellacanta – Marija Kuhar Šoša/ Gorana Biondić, Vili, crni mačak – Kazuhiro Tamari. Operu je režirao  Ivan Leo Lemo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije